bugün
- boyumun 2 cm kısalması21
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler19
- sözlük yazarlarına güvenmek11
- fazla düşünceli olmak5
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- teoman'ın 60 yaşına girmesi5
- fazla samimiyet4
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- beni sevdiniz mi4
- midye tava3
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- chatgpt'ye dizi karakteri benzerliğini sorma3
- arkadaşlar bakar mısınız5
- mal mıyım sorunsalı13
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- neyse ya2
- küt saçlı hatun12
- haberin yok ben ölüyorum2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- müzik zevki2
- online listesi7
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- ilk sevgili3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlüğün bok yoluna doğru gitmesi3
- geceye bir tespit bırak5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sözlük yazarlarının saatleri8
- midye dolma2
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- mandalina8
- modern tanrılara tapınmak4
- cihangir insanı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- hüküm giymişim5
- sözlük kavgaları5
- ismail kartal34
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan4
- tansağ türk4
- istanbul trafiği7
- sözlük yazarlarının ikindil vakti rüyaları2
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
elinde o kadar iyi bi konu varken, adam gibi bi final yazmak yerine, son kitapla bütün bi serinin içinde eden yazar çok ender görülür sanırım. ya ne biçim bi son yazmış kadın öyle.. 30 yıl önce çekilen türk filmlerinin senaryosu gibi. o bella ne uyuz bişey olmuş öyle son kitapta. vampirler dışında herkesi küçümsemeler falan.. edward ve bella aşkı diye bişey kalmamış zaten son kitapta. kimin eli kimin cebinde belli değil. bella denilen andavallı sakar kız da tam bi seks manyağı olup çıkmış işin içinden. iyi ki bi vampir oldun arkadaşım ya. ne azgın bişeymişsin meğer.
edward desen hödüklükte herkesle yarışabilecek kıvama gelmiş. o karizmatik, yakışıklı, ukala, ulaşılmaz, mükemmel edward nerde, son kitapta okuduğumuz hanımköylü olmuş, kılıbık, dünyadan bi haber, ayakta uyuyan edward nerde.. jacob'a hiç bişey demiyorum. belki de kitapta karakter değiştirip salaklaşmayan tek kişi oydu. nessie denen uyuz ve gereksiz elemandan da hiç söz etmicem. hayatımda o kadar itici, sinir bozucu bir bebek karakterle daha karşılaşmamıştım.
herneyse.. sonuç olarak hiç beğenmedim. çok daha farklı bir konu yaratılabilirdi son kitap için. bu sanki aceleye gelmiş gibi duruyor. son kitabın bu kadar berbat olacağını bilseydim, seriyi okumaya kesinlikle başlamazdım. bütün okuduğum o üç kitap boşa gitmiş gibi hissediyorum.. of çok uzattım. yeter.
edward desen hödüklükte herkesle yarışabilecek kıvama gelmiş. o karizmatik, yakışıklı, ukala, ulaşılmaz, mükemmel edward nerde, son kitapta okuduğumuz hanımköylü olmuş, kılıbık, dünyadan bi haber, ayakta uyuyan edward nerde.. jacob'a hiç bişey demiyorum. belki de kitapta karakter değiştirip salaklaşmayan tek kişi oydu. nessie denen uyuz ve gereksiz elemandan da hiç söz etmicem. hayatımda o kadar itici, sinir bozucu bir bebek karakterle daha karşılaşmamıştım.
herneyse.. sonuç olarak hiç beğenmedim. çok daha farklı bir konu yaratılabilirdi son kitap için. bu sanki aceleye gelmiş gibi duruyor. son kitabın bu kadar berbat olacağını bilseydim, seriyi okumaya kesinlikle başlamazdım. bütün okuduğum o üç kitap boşa gitmiş gibi hissediyorum.. of çok uzattım. yeter.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar