bugün

erkeklerin çapkınlıktan vazgeçmemesinin nedenleri

bu konuda karaktere göre durum değişebileceğinden ötürü genelleme yapmak yanlış olacaktır.
fakat büyük ihtimalle eskiden bir kadından aldığı bir darbenin etkisi ile psikolojik olarak denebilir.

bir diğer yaygın faktör ise ilişkiden kaynaklanmasıdır.
örneğin ilişkide huzur yoktur. veya anlayış, güven eksikliği gibi nedenler olabilir. veya güleryüz yada hoşsohbet eksikliği. örrnekler çoğaltılabilir fakat sanırım anlamışsınızdır.
Kadınlar ne derlerse desinler erkeğin aldatmasının en büyük nedeni istediği ilgiyi eşinden/sevgilisinden görememesidir.
nedenmi? kadınlar aynı şeyi 30 kez söylerler (sen benle ilgilenmiyorsun, bana eskisi gibi bakmıyorsun, eskiden şöyle...)(farklı şekillerde olabilir ama sürekli söylenir). erkek ise genelde direk söylemeden belli eder veya bir iki kez söyler. hala istediği ilgiyi göremiyorsa veya benzer düzelmeyen bir sorun varsa ilişkiden sıkılmaya başlar.

E adamın karşısına dilinden anlayan bir kadın çıkmazsa çapkınlıktanda vazgeçmez tabikide. ya aldatıyor yada sürekli sevgili değiştiriyor denir.
kadın karpuz değilki almadan önce koklayıp iyimi kötümü anlayasın. tanımadan çıkmak/evlenmek tabikide hata fakat yıllar geçse bile karşındakini tanıyamayabilirsinde.

neyse konu sapmadan toparlayalım. çapkınlık derken ne anlamda? aldatmak derseniz vurun eşşeğe haklısınız derim fakat bu erkek ilişkide sorun görünce ayrılıp başkasına gidiyorsa ve çapkın oluyorsa bide kendinize bakın acaba hata varmı diye çapkın lan bu demeden önce. dediğim gibi ne erkek nede kadın karpuz değil ve insan tanımakta kolay değil. keşke üstümüzde barkodlarımız olsa özelliklerimizi karakterlerimizi tanıtan ama yok.

kişisel yorum: doğrudur erkekler çapkındır denilebilir fakat gördüklerime/yaşadıklarıma dayanaraktan kadınların yanında erkeklerin çapkınlığı karşılaştırılamayacak kadar az vede masum kalmaktadır diyebilirim. tek fark kadınlar bunu kimse farketmeden başarabiliyorlar. kabul etmek lazım yalan söyleme konusunda berbatız biz erkekler.