bugün

güzel kızlardaki çirkin erkek takıntısı

Yakışıklı(?) dostum,
Bu şekilde bir takıntı ile ilgili sadece kızlarda kabahat bulmanız doğru değildir. Siz güzel kızın güzelliği nedeniyle kendini kasacağını düşünüp, hamle yapıp yapmamayı, ilk lafa nasıl gireceğinizi düşünürken; o tipsiz, bakımsız herifler intihar komandosu edasıyla gibi lafa girerler. Eh, risk göze alınabilir gibi değilse kayıp ihtimali yüksek ve hasar büyük olabilir. Ama ihtimal ne kadar az gözükürse gözüksün, kazanmak da olasılıklardan biridir. Nihayetinde sizin değer yargılarınız ve durum değerlendirmeleriniz o hayran hayran baktığınız kızla aynı değildir. Bu nedenledir ki o kızın gün gelir, bu intihar komandolarından birine meyil edesi gelir.

Diyebilirsiniz ki o kız zevksiz midir gözü mü görmezdir? Ancak sevgili dostum, sanır mısın ki bir kız sonsuza kadar seni bekleyecek? Sen de gerekli gördüğün yerde hamleni yap ki, gelişine kıza benzeyen herşeye yazan adamdan farkın olsun. Yoksa rakibinin kaybedecek bir şey olmadığından bodoslama dalarak kızı kaptığı da yüksek ihtimaller arasındadır.

Bir de, erkeğin güzel bir kadının güzel olma maskesine aldanıp onu gerçekten tanımaya çaba göstermemesi konusu vardır. Acaba çirkin erkek ilgili kızın bam teline dokunabilmeyi başarmış mıdır da kız onu yanında taşıyordur?

Bunları da göz önüne alıp öna göre karar vermek lazımdır. Bence tabii.