bugün

2288gs com

hakkında Ezikleri kızdıran entry'ler girdiğimi düşündüğüm gs forması sitesi, evet öyle bir ezikliktir ki konu gs'nin mor formalarını pazarlarken Türk milletinin kutsallarını dalga geçer gibi keltlerle galatlarla ilişkilendirmesine karşı getirilen eleştiri iken, sözümona ayarcı gs'linin, bu şeref eksikliğini bile savunmasıyla, roma da italya da bilmem nerede gs formalı çocuk görmeye dönmüşmüş. Afrikanın en ücra köşelerinde fenerbahçe armasını formasını kopyalayan adı bile fenerbahçe olan kulüpler kuran afrikalıları, brezilyalıları, avrupalıları ve hatta papua yeni ginelileri görmeyen, Bir tek kendilerinin formasının giyildiğini zanneden bu eski nesil hooliganımsı üsluba takıldığını belirtirken, kendi yazdığı "size giren çıkan ne" tarzı üslubunu nasıl görmezden gelir anlayamıyorum. Kendisi bunu yaparak, "ben sıçıyorken sen nasıl osurabilirsin" e getirmiştir mevzuyu. "Puan kazandırmış ne puanıysa" dediği kısma ise gülemiyorum zira üstünde oturmaktayım şu anda. "Gir UEFA'nın sitesine görürsün" diyorum bu durumda kendisine, "Sevgili cacık kardeşime" şeklindeki imzamı da ekleyerek bu konuyu ikili tartışmaya dökmemesini rica ediyorum kendisinden...
© copyright 2005 - 2026