bugün
- enayimiknatisi ile kavga etmek8
- zeki olmanın avantajları8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- barış alper yılmaz6
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- online yazarlar3
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- vedat muriqi6
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- dinci ve müslüman kavramları8
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- fenerbahçe17
- twin peaks3
- her şeyi hatırlayan insan5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- trileçe7
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- claudian clouds22
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin acile kaldırılması9
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- zorunlu eğitim9
Eşşek yükü ile alt metni olan film bence iyi kotarılmış. 2 saate yakın süre içinde devamlı kendini takip ettiren konular var. O yüzden sıkılmıyorsunuz. Normalde geri dönüşlerle anca anlatılabilecek ana konu (aile ile çocuk ilişkisi) sadece bir günde geçen filmde başarı bir şekilde aktarılıyor..
Jim Stark (James Dean) daha lise çağlarında ailesi ile pek bi sorunlu gençtir. bunun üzerine sürekli taşınmaları ve sosyal hayatının sıfır olması onu dış çevreye karşı bayağı bir asi , başı buyruk yapmıştır. kılıbık babasıyla ve caddar annesi ile devamlı kavga etmekte ve babasının acizliği onu yiyip bitirmektedir. sonuçta o da bir çocuktur ve babasının arkasında olmasına ihtiyacı vardır. bunun yanında yan komşuları kendini beğenmiş Judy (Natalie Wood) de ailesi ile sorunlar yaşamakta 16 yaşına bastığı için babası tarafından artık üstürublu olmaya zorlanmaktadır. He bir de eflatunumuz (Sal Mineo) vardır ki insanın yüreği acır. daha çok küçükken anne ve babasını kaybetmiş eflatunu kimse sallamaz. ancak jamienin okula gelmesi ve onunla konuşması ilk başta onu en iyi arkadaşı daha sonra hiç görmediği babası yerine koymasını sağlayacaktır. o kadar ki onu terk etti diye oraya buraya silahla dalacaktır. jamie de hep yapmak istediği iyi bir şeyi onu kurtarmak isteyerek sağlayacak , kendi babasından göremediği babalığı eflatuna yapacaktır..
film dediğim gibi iyi kotarılmış. renkli olması güzel. stüdyo dışında çekilmiş olması insana refahlık veriyor. James Dean hakkaten yakışıklı. o zamanların Brad Pitt i. ona bu kadar benzemesi hakikaten ilginç. sadece fiziği değil oyunculuğu da fazlasıyla onu çağrıştırıyor. son not olarak Jamie nin akşam olduğunda giydiği ve filmin yarısında üzerinden çıkarmadığı kırmızı ceketine ve Judy nin diri göğüslerine hasta oldum..
Jim Stark (James Dean) daha lise çağlarında ailesi ile pek bi sorunlu gençtir. bunun üzerine sürekli taşınmaları ve sosyal hayatının sıfır olması onu dış çevreye karşı bayağı bir asi , başı buyruk yapmıştır. kılıbık babasıyla ve caddar annesi ile devamlı kavga etmekte ve babasının acizliği onu yiyip bitirmektedir. sonuçta o da bir çocuktur ve babasının arkasında olmasına ihtiyacı vardır. bunun yanında yan komşuları kendini beğenmiş Judy (Natalie Wood) de ailesi ile sorunlar yaşamakta 16 yaşına bastığı için babası tarafından artık üstürublu olmaya zorlanmaktadır. He bir de eflatunumuz (Sal Mineo) vardır ki insanın yüreği acır. daha çok küçükken anne ve babasını kaybetmiş eflatunu kimse sallamaz. ancak jamienin okula gelmesi ve onunla konuşması ilk başta onu en iyi arkadaşı daha sonra hiç görmediği babası yerine koymasını sağlayacaktır. o kadar ki onu terk etti diye oraya buraya silahla dalacaktır. jamie de hep yapmak istediği iyi bir şeyi onu kurtarmak isteyerek sağlayacak , kendi babasından göremediği babalığı eflatuna yapacaktır..
film dediğim gibi iyi kotarılmış. renkli olması güzel. stüdyo dışında çekilmiş olması insana refahlık veriyor. James Dean hakkaten yakışıklı. o zamanların Brad Pitt i. ona bu kadar benzemesi hakikaten ilginç. sadece fiziği değil oyunculuğu da fazlasıyla onu çağrıştırıyor. son not olarak Jamie nin akşam olduğunda giydiği ve filmin yarısında üzerinden çıkarmadığı kırmızı ceketine ve Judy nin diri göğüslerine hasta oldum..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar