bugün

19 temmuz 2009 linkin park istanbul konseri

tadı damağımda kalan şahane konser. umarım ilk ve son olmaz. ayrıca, açgözlü bir şekilde "papercut, a place for my head ya da qwerty"nin çalmasını bekledim ama umutlarım boşa gitti.

neyse ki numb, points of authority, faint, leave out all the rest, somewhere ı belong, breaking the habit, from the inside gibi baba şarkıları söyleyerek hayatla olan bağlantımı 1 saat 20 dk kadar kesmiştir. ilk çıktıkları anda gözlerimi kırpıştırdım inanamadım lan. "şaka mı bu?" dedim kuzene. bir rüyanın gerçeğe döndüğünü görmüş oldum dün gece sayelerinde.

konserden bazı anekdotlar:

-chester "bu müthiş kalabalık için teşekkürler" dediğinde "bu kalabalık sana kurban olsun bea" diye bağırdım. millet bi şey demedi. haklıydım çünkü.
-türk bayrağı jestleri herkesi coşturdu.
-dj'leri büyük insan.
-bi ara el sallayıp popolarını dönüp gitti hepsi. "noluyo lan, daha numb'ı faint'i söylemediniz!!" filan oldu herkes ama sonra geri geldiler ve en baba şarkılarla devam ettiler.
-bencei buradaki kalabalığı ve coşkuyu sevdiler. sürekli teşekkür edip durdu chester. tekrar gelebilirler sadece kendilerine özel bir konser organizasyonunda.
-mike çok tatlıydı. evlenilesi erkek bence.
-chester götü başı dağıttı. çok seksiydi. adonisini yirim onun. * yavrum!

gelmeyenler çok pis pişman olmuşlardır, içleri gitmiştir eminim. umarım bir kez daha gelirler o zaman tüm sevenleri onları canlı canlı izleme fırsatı bulurlar. çünkü, gerçekten harikaydı. inanılmaz bir hatıra, hayatımın en mutlu anlarına kaydettim 19 temmuz gecesini.

bir rüyayı gerçeğe dönüştüren herkese teşekkürler!