bugün

2 ağustos 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı

ankaraspor'un itiraz ettiği karşılaşma.

--spoiler--
ankaraspor'dan açıklama

2008-2009 sezonu fortis türkiye kupası'nda, beşiktaş jimnastik kulübü ile yarı finalde karşılaşmış, ankara'da oynanan karşılaşma beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmış, istanbul'daki karşılaşmada ise oldukça üstün bir oyun sergilemiş olmamıza ve 2-1'lik üstünlük elde etmemize rağmen, kendi evimizde 3-1 yenilmemizden mütevellit finale çıkan taraf beşiktaş jimnastik kulübü olmuştur.

beşiktaş jimnastik kulübü finaldeki rakibi fenerbahçe'yi yenerek fortis türkiye kupası'nı kazanmış, sezon sonu itibari ile de turkcell süper lig şampiyonu olmuştur. bu sonuçlarla süper kupa finali'nde ise fortis türkiye kupası'nda oynayan iki takım mücadele edecektir.

ankaraspor olarak itirazımız şu yönedir, eğer finalde beşiktaş yerine biz olsaydık, fenerbahçe'yi mağlup edip, fortis türkiye kupası'nı kazanabilirdik böylelikle, sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş jimnastik kulübü ile süper kupa finali'nde karşılaşacak olan takım biz olacaktık.

ankaraspor kulübü olarak ilgili tüzüğün, ilgili maddelerinin ankaraspor lehine değiştirilmesi taraftarıyız. hatta; fenerbahçe, ankaraspor ve sivasspor arasında yarı devreli lig usulü bir turnuva da düzenlenebilir. bu play-off liginde en fazla puan alan finale çıkar.

kamuoyuna saygı ile duyurulur...
--spoiler--

kaynak: massai mara haber ajansı

ayrıca, tekerlegibulanadam'dan özür dilerim bu entry'yi ilk entry'ye "edit" olarak eklemediğim için.

yeri gelmişken çelik'ten de özür diliyorum.

ayrıca yeri gelmişken yıldırım demirören ile aramızdaki sevgiyi anlatmak için ismail yk'nın ölümsüz eserini bir kez daha gönderiyorum; (bkz: allah belanı versin)