bugün
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi11
- ceketimizi koysak kazanırız zaten6
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi5
- bilerek ponziye dahil olmak3
- evlilik3
- evlenmeyecek olmak4
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması2
- hayatın çok sıkıcı olması5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı32
- kürdü sevin23
- yazarların pazar günü planları4
- türk düşmanı piçler6
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- evrene enerji gönderen müslüman6
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- koç burcu erkeği kabalığı2
- okan buruk10
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi4
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- amedspor'un süper ligin lideri olması5
- doktor3
- müslüman vikingler3
- 0 0 713
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- osimhensiz galatasaray5
- fener şampihahahaha3
- claudian clouds33
- dünyanın en iyi müslüman futbolcusu2
- ya ben supernaturalin kaçıncı bölümünde kaldım2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı5
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- gary oldman3
- sözlük kızlarının kekleri24
- iltica16
- islami nato2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- atatürk diyor ki2
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- insan ne ister6
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
number 1 fmsayesinde (kendilerine buradan teşekkür ediyorum) tam gün şarkılarını dinleyerek kendimce taziyede bulunduğum müteveffa.
80 kuşağı erkeği sana soruyorum : kaçınız moonwalk denedi de sıçmadı ergenliğinde?
onunla büyüdüm.
günümüzün mikrodalga fırını büyüklüğündeki walkmanimde onun şarkıları ve kusursuz vokali eşliğinde inönü standında konserler veriyordum hayalimde ve bu sefer moonwalk yaparken sıçmıyordum. tüm sahneyi turluyordum, hatta hep moonwalk yürüyordum.
bugün uzun zamandır dinlemediğim şarkılarını dinlediğimde tekrar ikrar ettim ki o bir kült, bir efsane. iyi bir müzik dinleyecisi olarak kabul ettiğim kendimi, eşşşek gibi vokaliyle bir kez daha hayran bıraktı kendine.
oğlum adına üzüldüğüm şeyler var. evet belki yepyeni teknolojiler, imkanlar, uçan arabalar, çip şeklinde beyne takılan ansiklopediler, kansere şurup ile tedavi gibi nimetleri görecek o. ben göremedim. ama o da benim kadar temiz göremeyecekti dünyayı, pazar günleri voltran keyfi yaşayamayacaktı, yediği balık çiftlik balığı değil özbe öz deniz balığı olacaktı...
ve artık maykıl'ın yeni albümünü de dinleyemeyecek. bir de bunun için üzülüyorum artık.
çocuk tacizcisi olmadığına inanıyorum demiyorum, olmadığını biliyordum.
müslüman olduğuna ise hep inanmak istedim, umut ettim.
hastalıkları, davaları vs. hakkında çıkan haberleri hep takip ettim, sorguladım. hep iyiye yordum.
seviyordum çünkü onu. müziğini seviyordum. şöhretin, reytingin, medyanın elinde oyuncak olmuş saf, iyi yürekli bir adam gibi geliyordu. hala da öyle gözümde.
ne diyeyim maykıl.
ruhun şad olsun.
80 kuşağı erkeği sana soruyorum : kaçınız moonwalk denedi de sıçmadı ergenliğinde?
onunla büyüdüm.
günümüzün mikrodalga fırını büyüklüğündeki walkmanimde onun şarkıları ve kusursuz vokali eşliğinde inönü standında konserler veriyordum hayalimde ve bu sefer moonwalk yaparken sıçmıyordum. tüm sahneyi turluyordum, hatta hep moonwalk yürüyordum.
bugün uzun zamandır dinlemediğim şarkılarını dinlediğimde tekrar ikrar ettim ki o bir kült, bir efsane. iyi bir müzik dinleyecisi olarak kabul ettiğim kendimi, eşşşek gibi vokaliyle bir kez daha hayran bıraktı kendine.
oğlum adına üzüldüğüm şeyler var. evet belki yepyeni teknolojiler, imkanlar, uçan arabalar, çip şeklinde beyne takılan ansiklopediler, kansere şurup ile tedavi gibi nimetleri görecek o. ben göremedim. ama o da benim kadar temiz göremeyecekti dünyayı, pazar günleri voltran keyfi yaşayamayacaktı, yediği balık çiftlik balığı değil özbe öz deniz balığı olacaktı...
ve artık maykıl'ın yeni albümünü de dinleyemeyecek. bir de bunun için üzülüyorum artık.
çocuk tacizcisi olmadığına inanıyorum demiyorum, olmadığını biliyordum.
müslüman olduğuna ise hep inanmak istedim, umut ettim.
hastalıkları, davaları vs. hakkında çıkan haberleri hep takip ettim, sorguladım. hep iyiye yordum.
seviyordum çünkü onu. müziğini seviyordum. şöhretin, reytingin, medyanın elinde oyuncak olmuş saf, iyi yürekli bir adam gibi geliyordu. hala da öyle gözümde.
ne diyeyim maykıl.
ruhun şad olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar