bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
kendi doğruluğu tartışılır olsa da türkiye'de tartışmasız en doğru düzgün işleyen sistemdir. türk çocuklarının türk insanına geçişi sırasında erkeklerin askerlik süreci ile birlikte maruz kaldığı evrim sürecidir. en acı tarafı ise aylarca gece gündüz çalışmak zorunda olan çocukların "kazanın, hayatınızı kurtarın" gibi, ancak titan saadet zinciri gibi oluşumlarda görülen saçma ve yanlış bir vaatle gazlanmasıdır. ortaokulda dersleri biraz iyi olan çocuklar "doktor olacak yavruuummm" diye sevilir. kötü olanların istikameti de bellidir. arada kalanlar için ise koca bir bilinmezdir öss. yapılabilecek zilyon tane iş vardır ama ortalama bir türk gencinin bu gerçeğin farkına varması kazanabilise eğer üniversite eğitiminin genellikle son yıllarına denk gelir. türk işi herşey gibi öss'nin süreci de terstir. aklı birşeyler kesmeye yeni yeni başlayan çocuklar oks, lgs, öss; bilmemne derken yaklaşık 5-6 sene ot gibi yaşamaya mahkumdur. bu koşullarda hayat hakkında birkaç birşey öğrenebilen, bütün meslekleri tanıyıp kendisine uygun olanı bulup o yöne kanalize olmayı başaranlar zaten kendini belli etmekte; alıp yürümektedir. ama geride kalan yüzbinlercesi için allaha emanet bir yolculuktur öss ve sonrası. cem yılmaz'ın dediğin gibi "bir 20 sene daha yaşaman lazım ki okuldakileri unutup hayatı öğrenesin". tabi o 20 seneyi sabredemeyen, ya da çıkaramayanlar üçüncü sayfa haberi olarak kendini göstermektedir ki bu sistemi dayatanlar o haberlerden sonra da eğitimsizlikten dem vurmaktadır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar