bugün
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala11
- enayimiknatisii5
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi4
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry5
- ekmek yiyip su içmeyi seven yuzır3
- 2026 ekonomik krizi14
- migros'a sorulacak tek soru23
- victor osimhen19
- düşünmeden eyleme geçmek3
- ioçk silik yesin kampanyası3
- the odyssey5
- bilinçaltı algılama3
- arkadaşlar kilo aldım4
- küfür eden kadın iticiliği2
- işedikten sonra elini yıkamayan erkek3
- herzevekil'in götçü oluşu3
- aleksey batrakov26
- g i l d e d l i l y16
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- deşkel2
- clemence baptista3
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- pisuvarda yanında durup bakan emmi2
- mersin4
- yapay zeka ve veri bilimi mühendisliği2
- 1 euro 56 25 tl6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- belirli bi objeyi bilinçten saklamak2
- spotify3
- çiğ köfte3
- tostumu yaptım11
- biraderin avanosta olması2
- nevşehirlilerin sevilmemesi2
- merhaba poğaçacı2
- nuri bilge ceylan3
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- sıfırladım babacığım5
- güneş gözlüğüyle bir kafeye oturup dergi okumak2
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- osuruktan şiirler59
- masonik gizemler5
- abraxas3
- ellerim bos gonlum hos16
- birader beyler birader yazarlardır2
dünyanin gelmis gecmis en büyük piyanistlerinden birisidir. hicbir zaman hakettigi kadar ünlü olamamistir. bunun sebebi sovyetlerin onu fazlaca disariya cikartmamis olmalari olsa gerektir.
piyano teknigini en üst seviye´ye götürmüs bir piyanisttir. hicbir piyanist´te onun kolayligini göremezsin. hele o rachmaninof´un 3.piyano koncertosunu nasil calmistir...
ancak onun en büyük oldugu sey, piyano teknigini bu kadar ilerilere götürmüs olmasina ragmen teknik gösteri yapmamasi, essiz müzik anlayisiyla müzik cümlelerine baska kisilerde duyamayacagin bir anlamlamayla calmasidir. ayni rachmaninof koncerto´nun ikinci bölümü buna örnek gösterilebilir. o bölümde baska hicbir piyanist de duymadigimiz müzik hatlarini ortaya cikartmaktadir.
bunun disinda anne de pelerinage-liszt´teki dante senfoni isimli bölümünü herhalde en iyi lazar berman calmistir.
su an arka plan da beethoven ´in appasionata sonati caliyor, ben demek ki bunu hic dinlememisim, delirmek üzereyim, ne kadar da ünsüz de bir yorum bu yorum, ama acikcasi sviatoslav´dan bile daha iyi oldugunu söyleyebilirim. demek ki neymis- lazar, cok da iyi bir beethoven yorumcusuymus, bazi yerlerde ritmi bilincli olarak cekiyor, bazen biraz hizlandiriyor... ama hepsi de mantikli...
dünya 2005 yilinda üstünde yasamis olan en büyük piyanistlerden birisini kaybetti, bu sonati böyle dinleyince, daha bir üzüldüm simdi... ne büyük adammis su lazar berman...
yıllar sonra gelen ekleme....inanılmaz şeyler duydum bu adamdan....chopi etüdler falan....yok olamaz böyle bir şey...
https://www.youtube.com/watch?v=3uv6wTlKzPk&feature=related
piyano teknigini en üst seviye´ye götürmüs bir piyanisttir. hicbir piyanist´te onun kolayligini göremezsin. hele o rachmaninof´un 3.piyano koncertosunu nasil calmistir...
ancak onun en büyük oldugu sey, piyano teknigini bu kadar ilerilere götürmüs olmasina ragmen teknik gösteri yapmamasi, essiz müzik anlayisiyla müzik cümlelerine baska kisilerde duyamayacagin bir anlamlamayla calmasidir. ayni rachmaninof koncerto´nun ikinci bölümü buna örnek gösterilebilir. o bölümde baska hicbir piyanist de duymadigimiz müzik hatlarini ortaya cikartmaktadir.
bunun disinda anne de pelerinage-liszt´teki dante senfoni isimli bölümünü herhalde en iyi lazar berman calmistir.
su an arka plan da beethoven ´in appasionata sonati caliyor, ben demek ki bunu hic dinlememisim, delirmek üzereyim, ne kadar da ünsüz de bir yorum bu yorum, ama acikcasi sviatoslav´dan bile daha iyi oldugunu söyleyebilirim. demek ki neymis- lazar, cok da iyi bir beethoven yorumcusuymus, bazi yerlerde ritmi bilincli olarak cekiyor, bazen biraz hizlandiriyor... ama hepsi de mantikli...
dünya 2005 yilinda üstünde yasamis olan en büyük piyanistlerden birisini kaybetti, bu sonati böyle dinleyince, daha bir üzüldüm simdi... ne büyük adammis su lazar berman...
yıllar sonra gelen ekleme....inanılmaz şeyler duydum bu adamdan....chopi etüdler falan....yok olamaz böyle bir şey...
https://www.youtube.com/watch?v=3uv6wTlKzPk&feature=related
Gündemdeki Haberler