bugün
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız8
- sarapci koala hatayi14
- sözlükte eğlence arayan yazarlar8
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- anın fotoğrafı14
- aşk nedir8
- iremga7
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- haydi yorgun mermi okula6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- jalapeno6
- ufurukcu kedi4
- kırlangıç3
- geceye bir cümle bırak3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- yazarların en sevdiği şeyler16
- zorbalanmaya alışkın insan6
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- remote çalışırken flört uygulaması2
- cebel topu3
- galatasaray12
- s'i l v'e r m'i s t21
- futbol8
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- islamda namaz yoktur21
- fenerbahçe14
- mayadağ dan kalkan kazlar nereye indi sorunsalı3
- mastürbasyon5
- ormanda gezerken kamp yapan kıza rastlamak2
- süper lig6
- apo'ya karı göndermek2
- özgür özel9
- kendi kendine kavga etmek4
- online listesi9
- 2010 lu yazarlar2
- friedrich hegel la bi cay icek8
- karşı cinste ilk soğutan detay4
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar3
- pazar gecesi sebepsiz neşelenmek2
- ekşi sözlük8
- tımarhaneye yatırılması gereken yazarlar3
- galatasaray'ın penaltı jokeri5
- utangaç sözlük erkekleri3
- bu koyden olsam ne olacak4
- boyu devrilecesiye4
itiraf ediyorum.
geçen gün eğitim uçuşu yaptığını öğrendiğim ve alçak irtifada çorlu havalimanına doğru süzülen bir uçak gördüm. uçağın süzülmesi o kadar hoşuma gitti ki, yanıda olan dayıma şu uçağa bak ne güzel gidiyor, pilot olmak ne zevkli iş yahu dedim. ne var ki akşam haberlerinde aynı uçağın hava alanı yakınlarında düştüğünü, uçağın içindeki iki kişinin (pilot ve öğrencisi) çorlu devlet hastanesien kaldırıldığını öğrendim. sanırım nazar değdirdim uçağa. en azından nazar değdirdiğimi ve uçağın düşmesine neden olduğumu düşünmekteyim. olayın üzerinden 1 aya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen hala vicdan azabı çekiyorum. artık ne zaman bir uçak sesi duysam aptal gibi gözlerimi kapatıyorum. bu halimi gören dayım ise, keh keh keh gülüyor ben daha çok utanıyorum...
geçen gün eğitim uçuşu yaptığını öğrendiğim ve alçak irtifada çorlu havalimanına doğru süzülen bir uçak gördüm. uçağın süzülmesi o kadar hoşuma gitti ki, yanıda olan dayıma şu uçağa bak ne güzel gidiyor, pilot olmak ne zevkli iş yahu dedim. ne var ki akşam haberlerinde aynı uçağın hava alanı yakınlarında düştüğünü, uçağın içindeki iki kişinin (pilot ve öğrencisi) çorlu devlet hastanesien kaldırıldığını öğrendim. sanırım nazar değdirdim uçağa. en azından nazar değdirdiğimi ve uçağın düşmesine neden olduğumu düşünmekteyim. olayın üzerinden 1 aya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen hala vicdan azabı çekiyorum. artık ne zaman bir uçak sesi duysam aptal gibi gözlerimi kapatıyorum. bu halimi gören dayım ise, keh keh keh gülüyor ben daha çok utanıyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar