bugün
- kırgızistan8
- çin8
- gürcistan25
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- japonya3
- antalya şu an 28 derece4
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- latin atasözleri5
- cep telefonu4
- geceniz nasıl geçiyor7
- tez yazmak4
- kazakistan2
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- ağlamamak için kendini tutmak11
- ctrlx22
- özlenilen şeyler2
- sabahattin zaim üniversitesi2
- portekiz3
- uluslararası ilişkiler2
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- hewal ebo18
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- geceye bir şarkı bırak14
- kuran da namaz yok21
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- lahmacunu elle yiyen kız14
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- içim yanıyor be sözlük7
- ilgi isteyen kız16
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- e'e f e6
- şu an çalan müzik2
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- sigortalı bir iş bul çalış4
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- neden namaz kılmıyorsun4
- kalem şakir2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- güneş gözlüğü3
- asansörde kalmak7
- intihar3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- chatgpt ile dertleşmek3
insanların birçoğunda -tıpkı diğer birçok konuda olduğu gibi - eşcinsellik konusunda da toplumumuzda batı ülkelerini yanlış tanıdığını, bu başlık vesilesiyle söyleyeceğim.
Bir kere , çocuğun evlat verilmesinin çeşitli yıkıcı sonuçlarının olacağı bariz.Buna rağmen hala "çocuklarda eşcinsellere evlat verilebilir" demek ,ne demek?
Şu avrupa işine gelelim.Birçok konuda hep bize avrupa nın çok anlayışlı olduğu,herşeye ve herkese "evet" diyen insanlardan oluştuğu ya söylendi yada söylenilmeye çalışıldı.
Avrupa da bağlantıları , bir ayağı ve dostları olan bir kişi olarak söylüyorum ki; inanın bizden daha tutucular ! Biz burda bi "eşcinsele çocuk felan verilmez ! " demeyle taşa tutuluyorken, onlar bu konuda ---ve inanın birçoğu- "hayır!" diyecektir..
Özgürlük ve bazı haklar konusunda bilinçli olarak türk medyasının yanlış yönlendirmeler yaptığının umarım farkında olmayanlar bir gün farkına varır..
Ayrıca dikkat ediyorumda şöyle bir söylem ayıp oldu : Ya ben bunları tasvip etmiyorum edemiyorum !
Niye? Niye? Niye? Herkesin düşünce özgürlüğü varsa, nasıl ki eşcinselllerin kendini söyleme ve savunma hakkı varsa , ulan bana da hak verin, benim de tasvip etmediğimi söyleme hakkım yok mu?
Yok..O hakkın yok..illaki örümcek beyinli felan olursun.
işte sürekli Batı yı özgürlüğü ve medeniyetinden dolayı örnek gösterenler,evet gerçekten medeniyete sahip oldukları doğru,özgürlükleri olduğu doğru..Mesela orda rahatça böyle birşeyi tasvip etmediğin söyleyebilirsin..
Ama burda "yok arkadaş , bence şöy..." der demez lafı ağzına tıkarlar.Başlarlar saymaya:
-Örümcek beyin!
-kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun?
-niçin hoş görmüyorsun?zorundasın!!
-Ulan ipneee!!
+ne anlamadım?! *
Pekiiii eşcinseller, "çocuk edinme hakkı vermiyor bunlar bize , dışlanıyoruz !" diyor ama onlarla fikri uyuşmayanları hemen dışlamayı biliyorlar..
Heteroseksüellere hak istiyorum.Bizi dışlamayın !!!
Bir kere , çocuğun evlat verilmesinin çeşitli yıkıcı sonuçlarının olacağı bariz.Buna rağmen hala "çocuklarda eşcinsellere evlat verilebilir" demek ,ne demek?
Şu avrupa işine gelelim.Birçok konuda hep bize avrupa nın çok anlayışlı olduğu,herşeye ve herkese "evet" diyen insanlardan oluştuğu ya söylendi yada söylenilmeye çalışıldı.
Avrupa da bağlantıları , bir ayağı ve dostları olan bir kişi olarak söylüyorum ki; inanın bizden daha tutucular ! Biz burda bi "eşcinsele çocuk felan verilmez ! " demeyle taşa tutuluyorken, onlar bu konuda ---ve inanın birçoğu- "hayır!" diyecektir..
Özgürlük ve bazı haklar konusunda bilinçli olarak türk medyasının yanlış yönlendirmeler yaptığının umarım farkında olmayanlar bir gün farkına varır..
Ayrıca dikkat ediyorumda şöyle bir söylem ayıp oldu : Ya ben bunları tasvip etmiyorum edemiyorum !
Niye? Niye? Niye? Herkesin düşünce özgürlüğü varsa, nasıl ki eşcinselllerin kendini söyleme ve savunma hakkı varsa , ulan bana da hak verin, benim de tasvip etmediğimi söyleme hakkım yok mu?
Yok..O hakkın yok..illaki örümcek beyinli felan olursun.
işte sürekli Batı yı özgürlüğü ve medeniyetinden dolayı örnek gösterenler,evet gerçekten medeniyete sahip oldukları doğru,özgürlükleri olduğu doğru..Mesela orda rahatça böyle birşeyi tasvip etmediğin söyleyebilirsin..
Ama burda "yok arkadaş , bence şöy..." der demez lafı ağzına tıkarlar.Başlarlar saymaya:
-Örümcek beyin!
-kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun?
-niçin hoş görmüyorsun?zorundasın!!
-Ulan ipneee!!
+ne anlamadım?! *
Pekiiii eşcinseller, "çocuk edinme hakkı vermiyor bunlar bize , dışlanıyoruz !" diyor ama onlarla fikri uyuşmayanları hemen dışlamayı biliyorlar..
Heteroseksüellere hak istiyorum.Bizi dışlamayın !!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar