bugün
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması12
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı12
- haluk levent'e para emanet etmek16
- fusya semsiyeli yabanci28
- raikagetokatlayan9
- dolar'ın 47 tl olması6
- matlab simulink etkinlik3
- bir erkeği erkek yapan beş özellik9
- gocu12
- kötülerin genel özellikleri8
- insanların escortları nereden bulduğu sorunsalı6
- güne nasıl başladınız7
- erkeğin aldatması ile kadının aldatmasının farkı7
- yazarların en uçuk seks fantezileri11
- kediye kurulan en anlamlı cümle2
- koşu bandı alacaklara tavsiyeler2
- sam neill4
- ofisi havaya uçurmak6
- kahve kokusu2
- telefonlardaki düşük güç modu2
- çöplerin emekliler tarafından işgali2
- kaliteli insanı belli eden detaylar19
- 44 numaralı daire2
- 128 milyar doların gündemden düşmesi4
- memlekette herkes akıllıysa bu ne3
- haluk levent asılsın kampanyası2
- ahbap4
- neyse biraz çalışayım3
- iran ordusunda abd ile ateşkes istemeyenler7
- çıkar ilişkisi3
- bütün dilleri bilmek vs hayvanlarla konuşabilmek2
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki3
- türk kızları neden kıskanç değil5
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk2
- özgürlükçü pedagoji imkansız mı2
- haluk levent'i yedirmeyiz3
- kanuni döneminde yaşansa olası ekşi başlıkları9
- sırf ibnelik olsun diye yapılan şeyler5
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması18
- sözlük hesabını sil perileri3
- leandro trossard2
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı14
- tsubasa daki sahaların 20 km olması3
- haluk levent5
- bir kere öpüştük diye hemen sevgili mi olduk2
- iyi bir insanın acımasız bir insana dönüşmesi12
- putinin türkiyede inşaatta çalışması4
- bazen her şeyin üst üste gelmesi2
- lesley ugochukwu3
- are you iran9
Burada Kahraman Sadıkoğlu'nu yermek değil övmek gerekir. Çünkü Kahraman Sadıkoğlu Savarona'yı neredeyse zorla hurda olmaktan kurtarmıştır. Deniz Kuvvetleri Savarona'yı 1989 yılında Deniz Kuvvetleri'ne 6 bin dolar gibi bir fiyatla satmaya kalkar. Kahraman sadıkoğlu bunu duyunca "utanç verici" bulur ve almak ister. Aldığı cevap "özel sektöre satamayız" dır. Yani Deniz Kuvvetlerimiz Ata'sından yadigar kalan yatı özel sektöre vermektense hurda olarak satmayı yeğlemektedir. Kahraman Sadıkoğlu araya dönemin maliye Bakanı Adnan Kahveci'yi sokar. Rahmetli kahveci de "Bu işi çözerse ya özal ya da Güneş Taner çözer" der. Güneş Taner aranır ama o da "Bu konuda yetkim yok.Turgut bey çözer" cevabını verir. Turgut Özal'ın başbakanlığı dönemidir ve özal da hurda olma sürecini durdurarak Savarona'nın yap-işlet modeliyle 49 yıllığına ihaleye çıkarılmasını sağlar. ihaleye Alman Blohm & Voss, Net Turizm ve Kahraman Sadıkoğlu girer. Almanlar "Gemiyi alırız ama Türk Bayrağı ve atatürk olmaz" der. Kahraman Sadıkoğlu "alırım, ne masrafı varsa karşılarım, tekrar yüzdürürüm, türk bayrağı da Atatürk de kalır" der. Gemi Kahraman Sadıkoğlu'na teslim edilir. Kahraman Sadıkoğlu yaklaşık 45 milyon dolar harcayarak Savarona'yı eski haline getirir. 2,5 yılda 600 kişilik bir ekiple yat ancak yenilenir. inanılmaz ama içinden yaklaşık 4,5 ton fare çıkar. bugün Savarona'da atamızın yatağı,yatak örtüleri, bavulu, dolapları, iki tane mendili ki birinde Arapça birinde Türkçe yazılar var, hatta bir kan alma sırasında damlamış kanı da var. Bunların yanısıra sigarası, rakısı, kadehi, traş takımı, pasaportu, kravatı, yatak örtüsü de var. Yat, kahraman Sadıkoğlu tarafından alındığında atamızın yatak odası yerinde Kelebek Mobilya varmış. Atamızın yatak odası bir paşamızdaymış ve Kahraman Sadıkoğlu tarafından alınarak, yerine konmuş.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (Türsab) Başkanı Başaran Ulusoy, TOBB, iTO, iSO ve TÜSiAD başta olmak üzere ekonomik gücü olan iş dünyası örgütlerine çağrıda bulunarak "Alalım, Bakanlığa verelim , Dolmabahçe'nin önünde müze olsun" dedi. Eğer bu örgütlerden ses çıkmazsa milletçe yapmak için kampanya başlatacaklarını dile getirdi. KAhraman Sadıkoğlu da bu projeye hayır demeyeceğini ve sıcak baktığını söyledi. Ama bugüne kadar 45 milyon dolar harcadığını ve daha 30 yıl kullanma hakkı olduğunu da ekledi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (Türsab) Başkanı Başaran Ulusoy, TOBB, iTO, iSO ve TÜSiAD başta olmak üzere ekonomik gücü olan iş dünyası örgütlerine çağrıda bulunarak "Alalım, Bakanlığa verelim , Dolmabahçe'nin önünde müze olsun" dedi. Eğer bu örgütlerden ses çıkmazsa milletçe yapmak için kampanya başlatacaklarını dile getirdi. KAhraman Sadıkoğlu da bu projeye hayır demeyeceğini ve sıcak baktığını söyledi. Ama bugüne kadar 45 milyon dolar harcadığını ve daha 30 yıl kullanma hakkı olduğunu da ekledi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar