bugün
- lamba5
- masa5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- sandalye8
- velvet48
- pandela 319
- sanat2
- iblis3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- en gıcık olunan insan davranışı4
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- aleyna tilki5
- almanya5
- ciguli kral16
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- yapsam yaptım derim3
- sikişirken hüzünlenmek4
- amedspor12
- yeni sevgiliden beklentiler2
- elektriği ödeyen adam7
- mony tontana11
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- memduh bashgan9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- brokoli3
- deniz göktaş34
- bik bik kaç yaşında10
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- ahtapot yemek9
- fondöten sürmek3
- samsung3
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- xiaomi redmi a32
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- sokuk yazarlar3
- taksim delisi cenk4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- ümraniye de erkeğin iffetiyle oynayan kadın2
Bazılarına herhalde zamanında fena koymuş kulüp.
Madem Beşiktaş böyle bir kulüp; bazılarının deyimine göre 3. büyük kulüp, neden o değerli parmaklarını yoruyorsun bu kadar, amacın ne?Tekrar soruyorum amacın nedir ? istanbul'un 3. büyük takımıyla , taraftarı bu kadar az olan, hem de şikeci olan* bir takımla neden bu kadar uğraşıyorsun.Uzun zaman şampiyon olamamak normaldir, Galatasaray da bu arayı 14 yıl vermiştir.Bir takımı büyük yapan tarihidir, armasındaki Türk bayrağı bile yeter Beşiktaş'ın büyüklüğünün tartışılmaması için.Taraftar sayın fazla da ne işe yarıyor , doldurabiliyor musun o ufacık ali sami yeni.Liseli taraftarların yanında seni tınlayan mı var.Kulüp liselilerin elinde, sen nesin ki yönetime göre.Beşiktaş önümüzdeki yıllarda tekrar şampiyonluğa ambargo koyup , taraftar sayısını çoğaltabilir , kimse bunun aksi için garanti veremez.Jimnastik kulübüyüz evet , bunda gocuncak bişey göremiyorum.Al bak tekrar yazayım ; Beşiktaş Jimnastik Kulübü!
Medya desteğini görme lafı ise , neye göre kime göre ? Göstersene bana birkaç örneğini.Bursaspor köklü takım da bu kadar uğraştığın Beşiktaş ne ? Beşiktaş'a şikeci yakıştırması yapanın bir Galatasaraylı olması trajikomik bir durum , tarihinde Adnan Polat'lar , Ergün Gürsoy'lar , Zalad'lar , Malataya'ya götürülen arabalar olan bir kulüp taraftarı böyle bir suçlama yapabiliyor.Gülünür mü ağlanır mı buna ?
Madem Beşiktaş böyle bir kulüp; bazılarının deyimine göre 3. büyük kulüp, neden o değerli parmaklarını yoruyorsun bu kadar, amacın ne?Tekrar soruyorum amacın nedir ? istanbul'un 3. büyük takımıyla , taraftarı bu kadar az olan, hem de şikeci olan* bir takımla neden bu kadar uğraşıyorsun.Uzun zaman şampiyon olamamak normaldir, Galatasaray da bu arayı 14 yıl vermiştir.Bir takımı büyük yapan tarihidir, armasındaki Türk bayrağı bile yeter Beşiktaş'ın büyüklüğünün tartışılmaması için.Taraftar sayın fazla da ne işe yarıyor , doldurabiliyor musun o ufacık ali sami yeni.Liseli taraftarların yanında seni tınlayan mı var.Kulüp liselilerin elinde, sen nesin ki yönetime göre.Beşiktaş önümüzdeki yıllarda tekrar şampiyonluğa ambargo koyup , taraftar sayısını çoğaltabilir , kimse bunun aksi için garanti veremez.Jimnastik kulübüyüz evet , bunda gocuncak bişey göremiyorum.Al bak tekrar yazayım ; Beşiktaş Jimnastik Kulübü!
Medya desteğini görme lafı ise , neye göre kime göre ? Göstersene bana birkaç örneğini.Bursaspor köklü takım da bu kadar uğraştığın Beşiktaş ne ? Beşiktaş'a şikeci yakıştırması yapanın bir Galatasaraylı olması trajikomik bir durum , tarihinde Adnan Polat'lar , Ergün Gürsoy'lar , Zalad'lar , Malataya'ya götürülen arabalar olan bir kulüp taraftarı böyle bir suçlama yapabiliyor.Gülünür mü ağlanır mı buna ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar