bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- diamond bosphorus8
- nasıl birisiniz15
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- türk solcusu6
- simko320
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- victor osimhen19
- game of thrones taki kerhaneci16
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- gürcistan göçmenleri13
- fake sanılmaktan flört edememek3
- velvet48
- ankara6
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- boşanma davası ne kadar sürer4
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- manyak olmaya karar verdim6
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- çekişmeli boşanma davası4
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- almancıları sevmemek11
hiç siyasetçi isminde hazırladıgı kasetle programa başlayınca kapadım, oysa dün 2 şehidi vardı bu milletin, eğlence programlarında hiç bir hız kesme olmadı, kartelin bu umursamazlıgı, hiç siyasetci tavrı, gençleri uyusturucu ve alkol özentisi ve ülkesinden kopartan, ahlaksız orospu ruhların, nikahsız çocuk peydahlayan fahişelerin onurlandırıldıgı bu gibi programlar artık midemi bulandırıyor.
hiç siyasetci diye kendi çukur düşüncesini ortaya koyan bu zihniyet, 2 şehdimin geldigi anda orospu ruhları onurlandırırken, bu ülkenin basbakan ı ümraniye deki şehit evinde acıları paylaşmaya, acıların paylaşarak hafifledigini bildigi için acıyı hafifletmeye gitmişti.
muhsin yazıcıoglu gibi tayyip erdogan gibi isimler bu ülkenin şansıdır, ortagı israil devleti olan dogan medyasından şhit tavrı elbette beklemek andavallık olurdu ama, programın bu kadar izlenmesi ve bu kişinin kendisini aydın olarak takdimi, nihayetinde basit bir tiyatrocu, taklit ustası olan bu kişinin kendini pazarlama şekli çok onursuzca.
muhsin yazıcıoglu, son karakol baskını nı ve 33 erin şehit edilmesi hadisesini arastırıp edindigi bilgileri ergenkon savcısına verdigi için öldürüldügü söylentileri, hiç siyaset diyen sagılık bünyelerde deprem etkisi yapmalıydı, ama dürüst olsalardı olacak olan o olurdu, hizmet ettikleri merkezler oldugu ve aslında akılları ile düşünme yetileri olmadıgı için bu insanların olan olayları kritik etmesi elbette beklenemez, amacımız bu gerçegi göstermektir, "eger bu entry silinmesse", bunlarda benim fikirlerimdir.
hiç siyasetci diye kendi çukur düşüncesini ortaya koyan bu zihniyet, 2 şehdimin geldigi anda orospu ruhları onurlandırırken, bu ülkenin basbakan ı ümraniye deki şehit evinde acıları paylaşmaya, acıların paylaşarak hafifledigini bildigi için acıyı hafifletmeye gitmişti.
muhsin yazıcıoglu gibi tayyip erdogan gibi isimler bu ülkenin şansıdır, ortagı israil devleti olan dogan medyasından şhit tavrı elbette beklemek andavallık olurdu ama, programın bu kadar izlenmesi ve bu kişinin kendisini aydın olarak takdimi, nihayetinde basit bir tiyatrocu, taklit ustası olan bu kişinin kendini pazarlama şekli çok onursuzca.
muhsin yazıcıoglu, son karakol baskını nı ve 33 erin şehit edilmesi hadisesini arastırıp edindigi bilgileri ergenkon savcısına verdigi için öldürüldügü söylentileri, hiç siyaset diyen sagılık bünyelerde deprem etkisi yapmalıydı, ama dürüst olsalardı olacak olan o olurdu, hizmet ettikleri merkezler oldugu ve aslında akılları ile düşünme yetileri olmadıgı için bu insanların olan olayları kritik etmesi elbette beklenemez, amacımız bu gerçegi göstermektir, "eger bu entry silinmesse", bunlarda benim fikirlerimdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar