bugün

lezbiyen

bir türlü anlaşılmayan ve hiç bir şekilde de anlaşılmayacak bir nedenle heteroseksuel insanların çoğu tarafından dışlanan, alay edilen insanlardır. diyorlar ki:

1- "bu bir hastalık" : yanlış! bunun bir hastalık olmadığı seneler önce kanıtlanmıştır. hadi tut bilime inanmıyorsun, diyelim ki hastalık; sen hastalara böyle mi davranıyorsun? bir kanserliye "git pislik! aşağılık" mı diyorsun? ya da yanındakilere "biliyor musun bu çocuk kan kanseri" deyip sonra "nihahahhah" diye şuh kahkahalar mı atıyorsun?

2- "kendileri seçmiş": yanlış! kendini düşün. heteroseksuel olmayı kendin mi seçtin? diyelim ki erkeksin, kadınlardan hoşlanmayı kendin mi seçtin? hayır. gelişim sürecinde bir baktın ki kadınlardan hoşlanıyorsun. işte eşcinseller de aynen böyle. ve şimdi düşün sen karşı cinsinden hoşlanıyorsun. sırf eşcinselleri anlaman için, karşı cinsten hoşlanmanın sana "bunu sen seçtin ! bu bir hastalık!" diye yanlış olduğunu dayatsalar ne kadar saçma gelir değil mi? eşcinsellik bir tercih veya seçim değildir. bir "cinsel yönelim"' dir.

3- "kadın gibi erkek" veya "erkek gibi kadın": yanlış! feminenlik ve maskulenlik (dişiler için halk kullanımı "butchluk") o senin dediğin. kimi insan feminen kimisi maskulen.

4- "o zaman bizim bildiklerimizin hepsi neden feminen?": çünkü feminen olmayanların kendilerini açığa vurmalarına baskınız izin vermiyor. e feminen olmadığı için de eşcinsel olduğunu anlamıyorsun. yani aslında eşcinsel olduğunu bilmediğin bir sürü eşcinsel var ortada.

5-"doğal değil": yanlış! doğal. insanoğlu değil tüm canlılar varolduğundan beri hep varoldu eşcinsellik. eşcinsellik insanda da, hayvanda da var; doğada var yani.

6-"insanın yaradılışına aykırı": bir kere bu senin inancın. yaratıldığımız hiçbir şekilde kanıtlanmış bir şey değil. ve tut ki sen yaratıldığımıza inanıyorsun, yukarıda saydığım sebeplerden dolayı bunun bizim elimzde olmadan olan bir şey olduğu açık. Yani kendi kendine gelişen bir şey. Yani sana göre konuşursak bunu yapan yine senin inandığın tanrı. tanrı ki? yaratıcı. Yaratıcı yaratılışa aykırı bir şey yapamayacağı çünkü o yaratılışı zaten kendisi kurduğu için demek ki yaratılışa da aykırı değil.

7-"bir tanesiyle tanıştım ben. ay ne iğrenç insanlar": buna cevap bile vermemek lazım ama verelim. "bir" tane tanımışsın. kaç tane gay olduğunu biliyor musun? bu yaptığın ayrımcılık ve faşizmdir. istersen 150 tane tanı yine de "gayler şöyledir" diyemezsin. çünkü o tanıdığın genel nüfusun 1000'de 1'i dahi değildir. herkesin heteroseksuel arkadaşları vardır. mesela, içlerindeki kızlardan biri uyuşturucu kullanıyor olsa, "işte heteroseksuel kızlar böyledir, genç yaşta uyuşturucu kullanırlar" diyemeyiz.

işte böyle. demek ki neymiş? eşcinsellik olağandışı veya yanlış birşey değilmiş.
güncel Önemli Başlıklar