bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- sikişirken sigara içen kadın5
- mercimek çorbası içen kadın14
- uludağ sözlük size ne kattı24
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- sarımsak yiyen kız6
- pankek mi pişi mi10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- tarihteki en kanlı savaşlar3
- sözlüğün en masum yazarları16
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- fusya semsiyeli yabanci26
- uyudunuz mu4
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- s'i l v'e r m'i s t26
- arkadaşlar larissa kim12
- sarapci koala43
- pandela 38
- pizza6
- türkiye13
- hamarat kadın5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- dinlenme tesisi soğuğu5
- artı oy yalakalığı5
- nervio21
- taşaklı erkek4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- ey insan5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- gecenin şiiri3
- güzel kızların erkenden uyuması4
- soslu adana kebap5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
bu burcun mensubu insanlar genellikle sırf burçlarından dolayı kendilerini tanrıal yetenekli ya da çok tehlikeli filan addedebiliyorlar. keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini, sakin atın da çiftesinin pek olduğunu unutan sidikli astrolog bozmaları akrep burcu insanını o kadar abartır ki, zavallı akrep burçları da buna inanır.
her burcun uç bir noktası vardır. ve bazı burçların yapabilecekleri insanı aptal eder. akrep burçları şişme astrologlar tarafından çok güçlü lanse edilip en kandırılmış burçtur. bu nedenle çoğu akrep burcu insanı sırf burcundan dolayı kendini o kadar güçlü o kadar farklı sanır ki, 31 olsa çekilmeyeceği gibi çok da pasif olur.
1.60 lık adamın "ben akrep burcuyum" diye küçük dağ yaratmaya çalıştığını biliyorum, daha ne olsun.
ayrıca akrep hayvanıyla özdeşleştirilir ama bilinmelidir ki bunlar sadece semboliktir. akrep onurlu değil şapşal hayvanın teki olduğundan hayati tehlikede düşman bulamayınca ve algısı kapandığı için ilk bulduğu yere iğnesini saplar. yani gurur yapıp 'ulan beni kovamazsınız ben istifa ediyorum' tribinde değildir. hey allahım ne onuru lan senelerce akrep besledim ben. soktuğunda öldüreni var, sokunca sadece acı vereni var. hepsinin ortak noktası akrebin soktuğu yere akrebi ezip koyarsanız hayati hiçbir tehlikesi yok. panzehiri kendinde zira. bu mu mk tehlikeli akrep ?
ayrıca bugüne kadar pekçok akrep burcu tanıdım, doğum haritalarına bakma fırsatım oldu. neyse bir şey demiyorum kırılmasın güzel kalpler canlar. ama akrep burcu kimse de sanmasın ki benzersizdir. en benzerli burçlardan biridir zira.
her burcun uç bir noktası vardır. ve bazı burçların yapabilecekleri insanı aptal eder. akrep burçları şişme astrologlar tarafından çok güçlü lanse edilip en kandırılmış burçtur. bu nedenle çoğu akrep burcu insanı sırf burcundan dolayı kendini o kadar güçlü o kadar farklı sanır ki, 31 olsa çekilmeyeceği gibi çok da pasif olur.
1.60 lık adamın "ben akrep burcuyum" diye küçük dağ yaratmaya çalıştığını biliyorum, daha ne olsun.
ayrıca akrep hayvanıyla özdeşleştirilir ama bilinmelidir ki bunlar sadece semboliktir. akrep onurlu değil şapşal hayvanın teki olduğundan hayati tehlikede düşman bulamayınca ve algısı kapandığı için ilk bulduğu yere iğnesini saplar. yani gurur yapıp 'ulan beni kovamazsınız ben istifa ediyorum' tribinde değildir. hey allahım ne onuru lan senelerce akrep besledim ben. soktuğunda öldüreni var, sokunca sadece acı vereni var. hepsinin ortak noktası akrebin soktuğu yere akrebi ezip koyarsanız hayati hiçbir tehlikesi yok. panzehiri kendinde zira. bu mu mk tehlikeli akrep ?
ayrıca bugüne kadar pekçok akrep burcu tanıdım, doğum haritalarına bakma fırsatım oldu. neyse bir şey demiyorum kırılmasın güzel kalpler canlar. ama akrep burcu kimse de sanmasın ki benzersizdir. en benzerli burçlardan biridir zira.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar