bugün
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri9
- dolar isterse 100 olsun14
- ayvalık tostu7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- kaşarlı tost4
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- evde soğuk kahve yapımı10
- sabahları nefret edilen şeyler2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- uzaylılar3
- kadın4
- velvet55
- yaşlı vatandaşlar günü2
- saç kestirme perileri2
- aleksey batrakov29
- ad kavmi2
- sözlüğün en harbi kızı9
- harut ve marut2
- yazarların favori giyim markası14
- attila ilhan2
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- 2026 ekonomik krizi17
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en harbi erkeği7
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- israile atom bombası atmak7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- hayattaki en değerli şeyler8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek12
- victor osimhen20
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- kendi klanına laf edilince hoplamak5
bu akşam itibariyle bir adet edinip oynamaya başladığım, uzun yıllar fifa serilerinden başka futbol oyunu* oynamamış biri olarak; ani bir kararla, ilk kez satın alıp kurduğum oyundur. windows vista ultimate yüzünden, pencere modunda oynayabilmekteyim. henüz yeni kurdum, yoksayınca giriyor falan dediler, bakacağım. bilgisayarda oynuyorum anlayacağınız üzere. 512 mb ram ile olduğu kadar işte hacı, ne yapalım. bir boka benzetemedim ben pencere modunda, ama yine de oyuncuların hareketleri fifa'ya göre çok daha gerçekçi. şu haliyle dahi fifa'ya beş çektiğini söyleyebilirim. fakat insan alıştığı ortama uzak hissediyor kendini.
öncelikle, mouse ile oynayamadım oyunu. pencere modunda olduğundan ötürü, oyunun üzerine getirince kayboluyor meret. belki mouse yoktur, bilmiyorum; ilk pes deneyimim. tuşlara uyuz oldum. controller settings'ten değiştiremiyorum. sağda bir joystick kolu var abi, ancak atanmış tuşların fonksiyon yerlerini değiştirebiliyorum. a şut d ayağa kayma mesela, a ayağa kayma d şut yapabiliyorum; farklı birşey atama falan yok. yani toplasan 5 tane zaten ancak var. ben klavye istiyorum, fifa'daki gibi a-s-d-w kombinasyonunu kullanmak istiyorum. nasıl yapabileceğim konusunda fikrim yok, yardımcı olun be.
beginner ile başladım, şampiyonlar ligi moduna daldım; 5 dakikalık yapıp kaptım zenit'i. ilk 3 maçımda, slavia prag deplasmanından 0-0 döndüm. ikinci ve üçüncü maçımı kendi evimde, önce twente, sonra juventus'a karşı oynadım. o maçları da 2-0 ve 1-0 aldım, 3 maçta 7 puanla altımdakilerin kafasına osurdum.
pencere modunda oynadığımdan olsa gerek, açıkçası pek beğenmedim. yani hareketler falan fifa'ya beş basar, ama ne bileyim; garip geldi abi. bir kere, a'ya basıp çekmek gerekiyor; yoksa abanıyor hayvan gibi. kaleciler karşı karşıya hiç kaçırmıyor, nasıl vurursan vur, en fazla seken topu tamamlayarak gol atabiliyorsun. arshavin müthiş yapılmış zenit'te, gerisi tırış. tymoschuk uzaktan süper vuruyor bir de. topu arshavin'le ortasahadan alıp, kaleciyle karşı karşıya abanıyorum; giren girer, girmeyeni pogrebnyak tamamlar. zevkli olmuyor, yakın zamanda yükseltmeyi düşünüyorum seviyeyi.
ama gerek pencere mod, gerekse tuşların ayarlanamıyor oluşu. çıldıracağım.
öncelikle, mouse ile oynayamadım oyunu. pencere modunda olduğundan ötürü, oyunun üzerine getirince kayboluyor meret. belki mouse yoktur, bilmiyorum; ilk pes deneyimim. tuşlara uyuz oldum. controller settings'ten değiştiremiyorum. sağda bir joystick kolu var abi, ancak atanmış tuşların fonksiyon yerlerini değiştirebiliyorum. a şut d ayağa kayma mesela, a ayağa kayma d şut yapabiliyorum; farklı birşey atama falan yok. yani toplasan 5 tane zaten ancak var. ben klavye istiyorum, fifa'daki gibi a-s-d-w kombinasyonunu kullanmak istiyorum. nasıl yapabileceğim konusunda fikrim yok, yardımcı olun be.
beginner ile başladım, şampiyonlar ligi moduna daldım; 5 dakikalık yapıp kaptım zenit'i. ilk 3 maçımda, slavia prag deplasmanından 0-0 döndüm. ikinci ve üçüncü maçımı kendi evimde, önce twente, sonra juventus'a karşı oynadım. o maçları da 2-0 ve 1-0 aldım, 3 maçta 7 puanla altımdakilerin kafasına osurdum.
pencere modunda oynadığımdan olsa gerek, açıkçası pek beğenmedim. yani hareketler falan fifa'ya beş basar, ama ne bileyim; garip geldi abi. bir kere, a'ya basıp çekmek gerekiyor; yoksa abanıyor hayvan gibi. kaleciler karşı karşıya hiç kaçırmıyor, nasıl vurursan vur, en fazla seken topu tamamlayarak gol atabiliyorsun. arshavin müthiş yapılmış zenit'te, gerisi tırış. tymoschuk uzaktan süper vuruyor bir de. topu arshavin'le ortasahadan alıp, kaleciyle karşı karşıya abanıyorum; giren girer, girmeyeni pogrebnyak tamamlar. zevkli olmuyor, yakın zamanda yükseltmeyi düşünüyorum seviyeyi.
ama gerek pencere mod, gerekse tuşların ayarlanamıyor oluşu. çıldıracağım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar