bugün

ak parti'nin cemil tugay paylaşımı

ak çomarlara izmirin dağları marşını söyletmiş paylaşımdır. ulan bazen hakikatten akp nin icraatlerini beğeniyorum özellikle bu gerzeklerle top gibi oynuyor ya içimin yağları eriyor. bu sazanlarda hala akp ne zaman elimde hıyar var dese tuzlukla koşturuyorlar *

düşünsene bu ak çomarları yıllarca "cehape pkk lı cehape imralıcı cehape gelirse pkk lıları bırakır apoyu çıkartır" diye güttüler onlarda mal değneği gibi peşlerinden koştular her yerde konuştular astılar kestiler. aradan çok değil 2 sene geçti bizzat akp parti olarak pkk cı oldu imralıdaki yavşağa sayın dedi villa yaptırdı statü verdi yakında dışarı da çıkartacak ki belki de çoktan çıkardı has akp li şamil tayyar öyle diyordu. bizim ak çomarlara bir baktık kimisi kürtçe öğreniyor kimisi "sayın öcalan 30 senedir hapiste kim bu kadar hapis yatmış ki çıksın yani" demeye başladı. kimisi de ben aslen kürdüm zaten diye kıvırmaya başladı..

gene izmir konusunda yıllardır ahkam kesip durdular yok gevur izmir yok bok kokan izmir yok izmir marşı da neymiş neden her yerde bunu söylüyorsunuz. dün akşam bir baktık akp resmi hesabında izmir marşlı çiçeklerin açtığı bir izmir paylaşımı var ? eee ak çomarlar durur mu kendileri dursa dilleri durmaz şimdi de gelecekler izmirin aslında muhafazakar yapıda bir şehir olduğunu mis gibi koktuğunu falan söyleyecekler. ibnelik böyle bir şeymiş işte..
© copyright 2005 - 2026