bugün

4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı

--spoiler--

Belediyeye KPSS puanıyla ve hakkıyla atanmış birine "torpille girdiği”ima edilmesi hem hukuki hem de insani açıdan son derece haksız bir durumdur. Bu durum, tam olarak "birinin günahını almak" deyiminin karşılığıdır arkadaşlar.

Sevgili kardeşim isterse avukatı vasıtasıyla hukuki işlem başlatabilir. ilgili entrylerin ss ini alıp mahkemeye kanıt olarak sunabilir. Bireysel bir durum olduğu için cimere bildiremiyorum.

--spoiler--

kardeş mağara soğuk mu ? kamu görevine atanmak için artık kpss puanı bir şey ifade etmiyor "mülakat" veya mülakatları geçmen gerekiyor. çok bilmiş bilmiş konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun olaylardan çok uzaksın. adam 80 üzeri puan alıyor atanmayı beklerken mülakata takılıyor aynı yere kendisinden çok daha düşük puan almışlar atanıyor. sanki bilmiyormuş gibi konuşuyorsun boş boş..

cimere yaz sen gene nasıl olsa sayın cumhurbaşkanın okuyacak belki bana bir hapis cezası çıkarttırırsın ? karşında korkutamadığın birisi olunca için içini yiyiyor değil mi oysa ki ne güzel insanları cimerle mahkeme ile korkutup sindiriyordunuz yıllardır. istiyorsan mahkemeye ver beni neticesi ne olur bilinmez ama en azından senin adını soyadını öğrenmiş oluruz şeklini şemalini görürüz..
© copyright 2005 - 2026