bugün

ev hanımı olmak istemek

Ben olmak isterim. Öyle çok şey de istemem eşim BES'imi ödesin yeter. Ben de çok yaşım geçmeden emekli olurum. Erkekler bunu çok önemsiyor ama ne zararı var ki eve 10 yıl 15 yıl sonra iki maaşın daha girecek olması. Biz gerçekten uzun vadede yatırımlar yapamıyor düşünemiyoruz. Şu anda ben evli ve 9-6 çalışan bir kadınım ama geçen gün üniversiteden arkadaşlarla oturduk ve çalışma hayatı tercih etmeyen bir arkadaşım kafamı açtı gerçekten eşi benim bu güzel arkadaşımın Türkiye Hayat Emeklilik'ten BES'ini ödüyormuş yani hanımını özelden bireysel emekli yapacak. Konu üzerine baya konuşunca ben de araştırdım yani bu kadar yıl çalış primin dolsun diye ev işi çocuk ofis gerçekten gerek var mı diyor insan. Evlenince anladım ev hanımı olmak istediğimi ama tek korkum ileride bir sigortam olmamasıydı ama şimdi bize bunu sağlıyorlar yani çok da büyük paralar değil gücünüz hangi ödemeye yetiyorsa ama sonunda düzenli alabileceğiniz bir emekliliğiniz oluyor. Ben bu konuyu eşimle bir masaya yatıracağım daha işten güçten fırsat bulamadım. Bir an önce onu ikna etmem lazım.
© copyright 2005 - 2026