bugün

halil key

yeniden refah partisi genel merkez gençlik kolları eğitim başkanlığı görevini yürüten, gençlik yapılanmasında ilkeli duruşu ve donanımıyla öne çıkan vizyoner siyasetçi/dava adamı.
​eğitim ve birikime verdiği önem: dava şuurunu sadece teoride bırakmayıp; gençliğin milli ve manevi değerlerle, akademik donanımla ve ahlaki ilkelerle yetişmesi adına hazırladığı kapsamlı eğitim programlarıyla fark yaratıyor. sadece bir siyasi figür değil, idealist bir eğitimci yaklaşımına sahip.
​teşkilatçılık ve saha tecrübesi: genç yaştan itibaren sivil toplum kuruluşları, dernek yönetimleri ve parti kademelerinde aktif görev alarak yetişmiş bir isim. tabandan gelen teşkilat birikimini genel merkez düzeyine taşıması, sahayı ve gençlerin beklentilerini çok iyi analiz etmesini sağlıyor.
​üretken ve çalışkan çizgisi: görev aldığı her alanda sorumluluk bilinci yüksek, laf değil proje üreten ve ekibiyle uyumlu hareket eden yapısıyla dikkat çekiyor.
​gelecek vaat eden duruşu: hitabeti, samimiyeti ve gençlere yönelik nitelikli projeleriyle siyaset kurumunda 'donanımlı genç lider' profilinin güzel örneklerinden biri.
​milli görüş çizgisindeki gençliğin entelektüel kapasitesini ve vizyonunu yukarı taşımak adına yürüttüğü gayretli çalışmalar takdire şayandır.

görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026