bugün

stellantis grubu

Peugeot, Citroen, Opel, Fiat ve Jeep gibi efsane markaların özgün karakterlerini yok edip hepsini tek tip, sıradan yürüyen bantlara çevirdiler. Tüketiciye sundukları ise tam bir fiyasko
​Kronik Müşteri Mağduriyeti: Triger kayışı yağın içinde eriyen 1.2 PureTech motor çilesi, AdBlue depolarının bozularak sürekli arıza vermesi ve akü/yazılım sorunları müşterilerin hayatını karartmış durumda.
​Sıfır Hizmet Kalitesi: Araç satana kadar her şey harika; fakat arıza çıktığında ne yedek parça bulunabiliyor ne de yetkili servislerde sorun çözecek muhatap var.
​Sahte Premium Hissi: Dış görünüşü cicili bicili tasarımlarla süsleyip iç mekanda ucuza kaçılmış kalitesiz plastikler ve kırpılmış donanımlar satıyorlar.
​iki farklı devin birleşmesinden bir otomotiv devi değil, sadece bütçe kısma uzmanı bir maliyet muhasebesi şirketi çıkardılar. Müşteriyi denek, yetkili servisleri ise duvar olarak kullanan bir yapıdır bunların arabaları alınmaz bu benim kendi şahsi düşüncelerim milletin zevki beni ilgilendirmez .
© copyright 2005 - 2026