bugün

kiraz cicegi kolonyasi

Şeyhim olduğunu iddia eden ve sair banyo fantezilerini kusan (bunlarda da mutfak banyo fantezi bitmiyor anasınısatim) aptalın tekini bir kenara bırakırsak bik bik ile olan kavgamı an itibari ile sonlandırıyorum zira sanrıları tetiklendi, sakinleşir aklıselime döner zannederken şimdi de bambaşka çikolatalı mikolatalı bir şeyler sayıklamaya başladı. Hayır endişem o ki zaten anca öyle veya böyle hayatta kalmasına yetebilecek kadar aklı (özetle kıt) vardı oncağızı da kaybedecek sonra al başına vebali, gerek yok.
Aynen bik bik altıncı nesil abiabla tamam sensin, bi' daha senin mutfaktaki maharet(?!)lerinle ilgi dilenciliği yapma ısrarına ses etmeyip "siktir et ya, bırak, oynasın garipçik işte" diyerek geçivereceğim.

Edit: altımdaki sözümona akıl verecek kadar ileri gitmiş echel'e bi' ara söyleyiverirsiniz amel imandan bir cüz değildir bu düstur ehli sünnet itikadinin temel taşlarındandır. Şeriat-i ahkam-i muhammediyye bana neye nasıl iman etmem gerektiğini öğretirken ameller bunların içinden mikro cüzüdür ve eğer ki makroda (itikad) işler çökerse mikroyu (amel) kimse sana sormayacak (kehf 105'te mealen).

edit ii: https://www.uludagsozluk.com/e/48022102/
© copyright 2005 - 2026