bugün

kim kimin fakesi

doğrusu "fakei" olması gereken bir soru cümlesi.
ben kimsenin fakei de yan hesabı da değilim. seneler önce eminim ki birçok kimsenin hatırlamayacağı kendi halinde yazıp çıkan bir yazarken seneler sonra (18.09.2025 tarihindeymiş moderasyon sağ olsun yanlış sebeple çaylak ederek de olsa hatırlatmıştır) yeniden yazarlık yapma isteğimin neticesinde işbu hesabı açmış bulunmaktayım ki anlık bir karar olduğu üzerine çok da düşünülmemiş bir nickname oluşundan belli olsa gerektir. kiraz çiçeği kolonyası ne a... *
takribi (hafızam beni yanıltmıyorsa) 8 senelik uzaklıktan sonra geri döndüğümde muhtemeldir ki o 8 sene içerisinde düşman edindikleri birtakım hesapları bana izafe etseler de -bu arada kendilerinde bir sorun olabileceği ihtimalini esgeçip karşı tarafı yaftalamakla uğraşılarındaki patolojiyi görebilen feraset ve akl-ı selim sahibi yazarları müstesna tutarak- girmediğim süreçte gördüğüm kadarıyla ortalık hepten lağım çukuruna dönmüş durumda.
ne diyebilirim? kendilerinde sorunu aramak yerine "hıı bak görüyor musun, filanca benim saçımı çekmişti, şimdiki falanca da benim ne kadar dalyaprak bir insan olduğumu söyledi; bu yüzden saçımı çeken filanca ile dalyaprak olduğumu söyleyen falanca aynı kişidir!çünkü ben mükemmelim o(nlar) rererö!" kartondan kaplanlıklarında (esasen şizofrenik sanrılarında) mutluluklar dilerim, tabii böyle bir şey mümkünse...*
© copyright 2005 - 2026