bugün

devlet bahçeli

Muhtemelen anlaşmanın baş aktörü kendisi. Ankara ve istanbulu bir araya getirdim ve sana karşı iş birliği yaptık diye düşünüyor.

Bu doğru değil. Geçtiğimiz senelerde de aynısını yaptı ama netice değişmedi.

Aile ve sağlık sorunlarının tamamen içerisinde. Öyle ki çok basit bir biçimde çevresinin sorunlarını bitirebilir, ama karşılıksız sevdalandığını söylediği ay için hepsini harcıyor. Hatta dese ki şu 2 kişiye karışma, bana bırak tamam derdim ilgilenmezdim.

Bahçelinin bana karşı kurduğu bir ittifak yok. Bahçeli babanı öldüreceğim dese sesimi çıkarmam. Çünkü yeğeni de benim yüzümden öldü.

Bu sağlık sorunları yıllardır var her yıl daha da azalıyor. Haliyle zaten bitiremediği bir sürece devam ediyor. Haliyle bana zarar vermiyor. Kendisi tek başına bana güç yetiremiyor mu da iş birliği yapsın.

Özellikle başkan güven kırıcı bir şey yapmamalı. Bahçelinin aklından ne geçtiği belli değil, ama buraya zaten bir plan yapmaz, ceza vermek istese plana da gerek yok.

Bir adamın çocuğu yaşında birisi için gidince arkasından yıllarca ağlaması nasıl basit değilse, bu süreç de karışık. insan mecburen bir şeyler yapabilir, ama güven zedeleyecek bir şey olmamalı.

Sen şunu yaptın bu nedenle oldu filan. Bunlar dopru değil. Benim hatm kaç haftalık, hastalık kaç yıldır var?
© copyright 2005 - 2026