son giden yazarlar tam liste

giden çok oldu elbet ama burada aktif olarak yazarken sözlüğe veda eden ya da etmek zorunda kalan isimleri derlemek istedim.

1- kabuksuz kaplumbağa “ bu kız niye aniden gitti anlamış değilim henüz. Sebep olanların ağzına tüküreyim.)

2- gilded bacım “ sözlük tarihinin en isabetli vedası. toksikliğiyle burayı kurutmuştu”

3- Zereth “ bunun yüzde yüz fake bi hesabı burada vardır. En son gocunun yan hesabı falan diye düşünüyordum hatta. “

4- gocu emmi “ gocu emmim, isyankar dedem.. Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. 18 yaşındaki kızların ilgi budalalığına sahip olması onu burada uçurdu”

5- siyah giyen azgın dede “ sözlüğün yaş ortalamasını tek başına yukarı çeken 50 yaşındaki malum şahıs. buradaki genç kızlara yürümeyi, dm'den sarkmayı kendine vizyon edinmişti.”

6- kedi memduh “ nötrdüm bu kediye”

7- manyak olmaya karar verdim “ gidişine üzüldüğüm insanlardan biri. Bazı esprileri hayattan soğutsada kendi halinde biriydi”

8- iremga “ çok fazla tanımamış olmakla birlikte burdan uzaklaşmasının akıl ve ruh sağlığına iyi geleceğini düşündüğüm yazar”

9- fait saik asabiyanik “ biraderimdir, sensiz sözlük olmaz. Geri dön Tülay “
© copyright 2005 - 2026