tekme nickli yazar

hayatım boyunca binlerce insan tanıdım on binlercesi ile de temasım oldu ama bunun kadar gurursuz bunun kadar düşük zekalı bunun kadar yüzsüz bunun kadar cahilini görmemiştim.

hala diyor ki akp liyim diye gs liyim diye istenmiyorum burada. hayır onlarca akp li onlarca gs li yazar var hangisine git deniliyor ? sen yalancı sapkın bir tip olduğun için kimse seni istemiyor.. ağzından çıkan 3 kelimenin 4 tanesi yalan hangisini sayayım şimdi o kadar çok var ki. en basitinden 3-4 hesapla burada yazıyorsun yakalanınca inkar ediyorsun yeminler ediyorsun o hesap benim değil diye. mevzu derin hesabın varken manyak olursun kanki de sensin dedik yeminler ettin ben değilim ispatlamayan şöyledir böyledir dedin mevzu derin silinince evet manyak olursun kanki benim dedin. aynı şekilde tekme hesabı da ben değilim dedin bunlar yalan söylüyor iftira atıyor ben nihavendi tanımam bile dedin aha şimdi kendi ağzın ile evet benim diyorsun.

bir de zekamla baş edemiyorlar ondan gitmemi istiyorlar demişsin ya bak şu sözlükte en salaklar kim tespiti yapılsa açık ara 1. sen çıkarsın hatta 2. yi tespit etmeye bile gerek kalmaz en salaklar ilk 10 a senin zekasızlığın tek başına yeter hala zekadan akıldan bahsediyorsun yuh amk * bu sözlüğe girenler boş adamdır ben daha fazla burada durmayacağım hesaplarımı siliyorum deyip sonra tekrar kıvırıp "gitmiyorum banane yeaea" demek nedir lan sebze beyinli. kendi kendine işim gücüm var gidiyorum deyip sonra birilerini bahane edip yüzsüz yüzsüz hala burada durmak nedir.
© copyright 2005 - 2026