bugün

geceye bir korku hikayesi bırak

**Günlük Girişi**

Tarih: 21 Ekim

Üç gündür buradayım. Üç uzun, dayanılmaz derecede sessiz gün.

Blackwell Yolu'ndaki eski evin, fiziksel olarak iz bırakamayan ama kemiklerinize kazınmış gibi hissettirebilen hayalet bir varlığın musallat olduğunu söylediler. O zamanlar korkularına gülmüştüm - bilimsel ilerleme çağında bu nasıl bir batıl inanç?

Ama şimdi... Şimdi kahkahalarım çığlıklara dönüştü.

**Kripto Mesaj:**

Kimden: Bilinmiyor
Kime: Ben

Konu: Uyarı

Buradaki varlığınız... doğal görünmüyor. Ev sizden hoşlanmıyor.

**Diyaloglar ve Günlük Girişleri**

23/10 17:00 - Bugün bodrumu keşfetmeye çalıştım. Mezar kadar karanlıktı ve her adımda beni takip eden tuhaf fısıltılar vardı. El fenerim yerde söndüğünde, o fısıltılar homurtulara dönüştü.

Belki de onları kaydedersem komik olur diye düşündüm - çıkış yolu olmadığında ne kadar paranoyaklaştıklarına bakın.

Kime: Bana

Konu: Dikkat

Burada yalnız değilsin. Ev senin aracılığınla iletişim kurmaya çalışıyor. Dinle, yoksa cehaletinin sonuçlarına katlanırsın.

24 Ekim 07:00 - Dün gece bir kabus gördüm - karanlık koridorlarda ve duvarlarda yankılanan, üzerime geliyormuş gibi görünen sonsuz bir ayak sesi döngüsü.

Uyandığımda dışarısı zifiri karanlık olduğu için geri dönemedim.

Konu: Teslim Ol

Kaçma girişimlerin boşuna. Ev, varlığın tamamen ortadan kalkana kadar gitmene izin vermeyecek.

24 Ekim 08:00 - Biraz uğraştıktan sonra telefonumu buldum ve üzerinde tek bir mesaj vardı:

"Merhaba... Dediğimizi yap."

Sanki kripto mesajlar aracılığıyla doğrudan benimle konuşuyorlarmış gibi.

Konu: itaat Et

Hemen gideceksin. Artık evin burada sana ihtiyacı yok.

24 Ekim 09:00 - Kız kardeşimi aramaya çalıştım ama sinyal kesintisi oldu. Beni izole etmek için tüm iletişimi kesiyorlarmış gibi hissediyorum.

Konu: Tecrit

Artık bizimle kapana kısıldın. Burada geçirdiğin zamanın tadını çıkar.

24 Ekim 09:30 - Çok korkuyorum... Ama ne yapabilirim? Ev bir kale - çıkış yok.

**Kripto Mesajı:**

Konu: Kabul

Sonuna kadar kalacaksın. Ruhun buraya ait ve görevimizi tamamlamak için ona ihtiyacımız var.

24/10 21:5 - Bu gece yatakta yatarken, çarşaflarımın altında beni neyin beklediğini düşünmemeye çalışırken, dışarıdan gelen garip bir ses duydum.

Pencerede biri -ya da bir şey- varmış gibiydi.

Dışarı bakmaya cesaret edemedim ama diğer tarafta ne varsa, içimi görebildiğini biliyordum.

Konu: Varlık

Burada yalnız değilsin, her zamankinden daha fazla.

24/10 22:00 - Pes etmeye karar verdim. Eğer varlığımı istiyorlarsa... O zaman olacak olan bu.

Blackwell Yolu'ndaki bu görünmez savaştan bıktım. Belki de evin bana bu kadar ihtiyacı varsa...

Belki... Sonuçta bu o kadar da kötü değil?

Konu: Rahatla

Artık güvendesin. Görev tamamlandı ve buradaki varlığın kaydedildi.

24/10 22:35 - Kendimi... hiçbir şey... hissetmiyorum.

Günlerdir ilk kez uyuyacağım, beni gözetleyen her neyse, bu gece beni bir daha rahatsız etmeyeceğini bilerek...

**Girişin Sonu**

Tarih: 24 Ekim

Defter kapatıldı ve kucağıma konuldu.

Ev nöbet tutacak, ama bundan sonra peşini bırakmayacak.

iyi geceler... Daha doğrusu, iyi sonsuzluk...
© copyright 2005 - 2026