bugün

ancientmariner

Kendisi tanıdğım ender yaşam formlarından biridir. Hayattan zevk alamayanlara diyet tadında önerilebileceğinden yaşam formu diyorum. En göze çarpan özelliği en sevdiği şeyden en çok nefret edene kadar tadması. Sonra bir daha asla yüzüne bile bakmaz. Migrosa girdiğinde uğradığı dört tane raf var 1) makarna 2) o makarnaya uygun sos 3) makarna ve sosla ii gidecek soğuk içecek 4) makarnayı hazırlarken boş durmasın diye yemek için zeytinli açma reyonları. iDE bolumunde herkes murat hocadan 0 çekerken Ondan 100 alan yagene kişiliktir. Yeri gelmişken ne kadar ii bir ingilizceye sahip olduğunu chocolate ve little demesinden anlayabiliriz. Bunun yanında en ii iDE hocasına bile taş çıkaracak şekilde hazırlanmış kitaplığından da bahsetmek gerekir ( eve biri geldiğinde nedense o kitaplığın rafları hep açık unutulur)
Yurdum insanından asla kopuk yaşamamasının en önemli nedeni onları çok ii gözlemler ve kendine malzeme çıkarır. Süper yorumları vardır o kadar iidirki kelimeler artık onun yorumlarında kifayetsiz kalır ve sadece FBIın çözebileceği nitelikte el hareketleriyle anlatır derdini( bunu çozenlerden bir de benim ama ii bi meziyet olmadığını otobuste yine elleriyle yorum yapıpda beni kahkaya boğup insanlara rezil ettiği zaman anladım)
Babasıyla masaya IMF nin Türkieyeyle masaya oturduğu gibi oturur ve sonuç türkiye için ne ise onun içinde aynı olur ama tek fark türkiyede olmayan bişey var onda Biricik bankası onun hep arkasındadır:) Bununla ilgili olarak Dünyada sadece bir tek şeyin parayla alınamayacağını düşünür o da KENDiSiDiR.
Madalyon gibidir bir yuzunu herkes bilir: entellektuel, ing öğretmeni, Teknolojiyi aksesuar olarak düşünür, felan filan. Birde madalyonun diğer yüzü vardır onu da sadece birkaç kişi bilir. Ondan da bahsetmiim biraz gizemli kalsın ee baylır gizemli olmaya siyah giymesinden de bellidir.
güncel Önemli Başlıklar