bugün
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- sözlüğün sarması13
- taze fasulye yiyen erkek7
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke4
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek3
- dünyanın en güzel kadınları sivaslılardır5
- kaygılı bağlanma6
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- burası terk edilmiş şikayet etsenizde bi bok olmaz3
- ben olmasam burası batar insanı7
- arkadaşlar çok sormuşsunuz5
- gocu34
- yapaysa yapay zeka yapar2
- akp liler yargılansaydı6
- dağlarda gezmeyi sevmek2
- anın görüntüsü27
- sevilen şiir dizeleri2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip5
- oğlak burcu kadını2
- sözlüğün en kütür kütür yazarı6
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- yapay zekanın testlerde hile yapması3
- recete8
- misafir gelecek diye temizlik yapmak5
- galatasaray10
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya7
- kiraz cicegi kolonyasi6
- isa mesih6
- iltica7
- çirkin kadınların olduğu ülkeler2
- yanlışlıkla cappuccino içen erkek4
- somalili kadın2
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması6
- iskandinav kızları2
- gocu geldi gocu geldi6
- gökçeklere üzülmek3
- yazarlara çaylakken neler oluyor5
- yagmurcu12
- sibel can'ın kıyafetinin azizliğine uğraması4
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- yahudi aklı3
- nohut cipsi2
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi5
- ayak fetişisti erkekle evlenir misiniz3
- zall'a çaylak atan ai moderatör4
- sözlüğün en masum yazarları23
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak3
evdekilerin bir hafta, iki hafta, bir ay bir yere tatile gitmesiyle aynı şey değildir.
taşınalı sekiz ay oldu galiba. herkes uyusun da kendime vakit ayırayım diye beklediğim, gece tek başıma resim yaptığım kitap okuduğum zamanları özlüyorum. öyle saçma ki aylardır yalnız kalsam da vakit ayırsam dediğim hiçbir şeyi yapmadım.
günde tek öğün en kolay yemeği yiyorum.-hatta bazen çabuk çorba- oysaki ben yemek yapmayı sevdiğimi sanırdım. meğerse ailemin yaptıklarımı yemesini seviyormuşum. hiçbir şey pişiresim gelmiyor.
galon galon kahve içsem kafamı toplayamıyorum.
en kötüsü de aklımın bırakıp geldiğim şehirde, o evde kalması. ben bir aile reisiymişim annemin babamın evinde, bunu çok net anlıyorum. herkesten sorumluymuşum da lisede, üniversitede, şimdi atandığım yerde hep sorumluluğumdan kaçıp onları terk etmişim gibi bir his... hiç yakamı bırakmıyor. en son gittiğimde büyük bir kriz çıktı ben toparladım canımdan kanımdan gitti verdiğim emek. olsun ama kardeşim "abla sen hep gittin zaten yoktun ki" diyince anladım asla yetmeyeceğini ve bu çocukluktan başlayan başarısız aile reisliğini hiç bırakamayacağımı.
ben şimdi kendi evimde kalırım ama aklım kalbim duramadığım yerde.
taşınalı sekiz ay oldu galiba. herkes uyusun da kendime vakit ayırayım diye beklediğim, gece tek başıma resim yaptığım kitap okuduğum zamanları özlüyorum. öyle saçma ki aylardır yalnız kalsam da vakit ayırsam dediğim hiçbir şeyi yapmadım.
günde tek öğün en kolay yemeği yiyorum.-hatta bazen çabuk çorba- oysaki ben yemek yapmayı sevdiğimi sanırdım. meğerse ailemin yaptıklarımı yemesini seviyormuşum. hiçbir şey pişiresim gelmiyor.
galon galon kahve içsem kafamı toplayamıyorum.
en kötüsü de aklımın bırakıp geldiğim şehirde, o evde kalması. ben bir aile reisiymişim annemin babamın evinde, bunu çok net anlıyorum. herkesten sorumluymuşum da lisede, üniversitede, şimdi atandığım yerde hep sorumluluğumdan kaçıp onları terk etmişim gibi bir his... hiç yakamı bırakmıyor. en son gittiğimde büyük bir kriz çıktı ben toparladım canımdan kanımdan gitti verdiğim emek. olsun ama kardeşim "abla sen hep gittin zaten yoktun ki" diyince anladım asla yetmeyeceğini ve bu çocukluktan başlayan başarısız aile reisliğini hiç bırakamayacağımı.
ben şimdi kendi evimde kalırım ama aklım kalbim duramadığım yerde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar