bugün
- the merich9
- kadim kültürler4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- şeytan6
- age of empire 23
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- bira cips6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- sözlük kızlarının aletleri2
- velvet vs nervio19
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- cin çarpma hikayeleri2
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- laptop5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- arkadaşlar nasılsınız2
- sudekiray7
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- maden suyu4
- zam2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- mezarlıkları sevmek5
- friedrich hegel la bi cay icek2
Akepeyi de eleştiriyom felan diyo ama hiç akepeyi eleştiren bı entirisine raslamadim şimdiye kadar nonoşlar. Purofoline de bakındım ama yok, bilakis sürekli akepeyi öğüp ışıklı partimizi itin gotune sokuyo.
Azıcık onurlu ol bizim gibi kız, hiş bizim ışıklı partimizi ya da altılı masa ortaklarimizi felan elestirditimiyizi gördün mü, Göremessin zira sürekli akepeyi eleştiririz biz.( Arada bı ben ümamoğlu na oy vermedim şekerim felan diyebiliyoruz tabi)
Diyerleri hata yababilir ama akepe yabamaz o yüzden her hatada eleştiri koyarız. Niye çünkü biz onurlu, gururlu ve bı o kadarda namussuzuz.
Bak mesela, chb li böcek 'in kontrolünde olan belediye de , teleferik kobtu, insanlar öldü, yaralandı ama hiç oralı olmadık, taziye, şifa dileyinde bilene bulunmadık,neden çünkü biz Antalyalı deyil izmirliydik. (Şimdi espiriyi de anlamaz bu, akepeli ayol işte)
Fekat istavroz yiyen akepeli vekili görünce ne yabtik, bütün sosyal medya üzerinden orkanize olup abandik. Istakoz yiyo yhaa , ayib ayol, millet ölürkene istavroz mu yenir bebişim diyerek dezenfeksiyon yabtik, ardından hiş akepeyi eleştirmiyolar yha diyerek iyicene hedef saptirdik deliye döndüler, teleferik cinayetini bir kenara bırakıp,akepeyi de eleştiriyoz yha demeye başladı akepeliler neden zira biz işte böyle namussuz, haysiyetsiz, serefsizdik işte bu yüzden de hiş bı köyden olmadık, olamadık.
Hadi şimdi selametle!
Azıcık onurlu ol bizim gibi kız, hiş bizim ışıklı partimizi ya da altılı masa ortaklarimizi felan elestirditimiyizi gördün mü, Göremessin zira sürekli akepeyi eleştiririz biz.( Arada bı ben ümamoğlu na oy vermedim şekerim felan diyebiliyoruz tabi)
Diyerleri hata yababilir ama akepe yabamaz o yüzden her hatada eleştiri koyarız. Niye çünkü biz onurlu, gururlu ve bı o kadarda namussuzuz.
Bak mesela, chb li böcek 'in kontrolünde olan belediye de , teleferik kobtu, insanlar öldü, yaralandı ama hiç oralı olmadık, taziye, şifa dileyinde bilene bulunmadık,neden çünkü biz Antalyalı deyil izmirliydik. (Şimdi espiriyi de anlamaz bu, akepeli ayol işte)
Fekat istavroz yiyen akepeli vekili görünce ne yabtik, bütün sosyal medya üzerinden orkanize olup abandik. Istakoz yiyo yhaa , ayib ayol, millet ölürkene istavroz mu yenir bebişim diyerek dezenfeksiyon yabtik, ardından hiş akepeyi eleştirmiyolar yha diyerek iyicene hedef saptirdik deliye döndüler, teleferik cinayetini bir kenara bırakıp,akepeyi de eleştiriyoz yha demeye başladı akepeliler neden zira biz işte böyle namussuz, haysiyetsiz, serefsizdik işte bu yüzden de hiş bı köyden olmadık, olamadık.
Hadi şimdi selametle!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar