eski sevgili

tum eski sevgililerime bir not bırakmak istedigimdir.

guzel seyler illa ki yasamısızdır. kiminizle bitisi de guzel olmustur, kiminizle bitisi kotu olmustur. mutlu anılarımız olmustur. kimilerinizi uzmusumdur de, kimileriniz de beni uzmustur.
ama gercekten, hicbirinizin kotu ya da mutsuz olmasını istemem. hicbirinizin basına kotu bir sey gelmesini istemem. yolunuz acık ve ısık olsun!

bugun giselle balesine gittim.
giselle i zengin bir adam koylu kılıgına girip tavlıyor. giselle asık oluyor. sonra ortaya cıkıyor ki adam zengin bir kadınla nisanlıymıs. giselle kahroluyor ve uzuntuden oluyor. adam aslında giselle a asık. cok uzuluyor olumune. mezarına geliyor. mezarda karanlık gucler adamı oldurecek. giselle olumune sebep olan adama kıyamıyor gene, ruhu ortada cıkıp adamı koruyor. adam sabah sag saglim evine donuyor.
gozyasım pıt.
gecmisten 20 eski sevgilim var benim. kimileri bana cok zarar da verdi. ama inanın hicbirinizin sacının kılına zarar gelmesini istemem, kendimi siper ederim sizi korumak icin.
ben acısıyla tatlısıyla tum paylasımlarımız icin mutluyum. sizin sevgiliniz olma serefine bir sure eristigim icin kendimi sanslı goruyorum.