bugün

jeffrey epstein

Bu jeffrey epstein olayında benim anlamadığım nokta şu. ismi  geçen siyasiler ve ünlüler o adada her anlarının kayda alınacağını ve işledikleri rezil suçların şantaj aracı olarak kullanılacağını hiç mi düşünmediler? Bu adamlar nasıl bu kadar gerizekalı olabiliyorlar? Kötülük ayrı gerizekalılık apayrı kavramlar zira...

Donald Trump'ın arkasındaki güç Trump'ı tekrar Beyaz Saray'a taşıyabilirse Epstein operasyonuyla çok sayıda kelle alacak gibi görünüyor.

Trump'ın Epstein ile tanışıklığından ötürü Trump'ı da işin içine çekmeye çalışıyorlar ama Trump'ın bu şeytanlarla herhangi bir pisliğe bulaşmışlığı olsa  trump'ı times meydanında asmaya kalkarlardı diye düşünmekteyim, yüksek ihtimalle suyu bulandırmak için Trump'a da çamur atılıyor.

edit: eğer epstein isimli yaratığın kurmuş olduğu ağa tek bir türk çocuğu dahi düşürülmüşse ki bu yöndeki iddiaları kuvvetlendiren paylaşımlar sosyal medyada dolaşıma sokulmuş gibi görünüyor, bunu yapan şerefsizlerden intikam almak türk devletinin türk milletine borcudur. bu olay herhangi bir terör olayının çok ötesinde bir kahpelik içermekte.