bugün

lost

5.sezonun her bölümü ayrı ayrı şaşırtan dizidir. her bölümde bi kere öeeh* dedirtir illa ki.

--spoiler--
sıralayayım öylece:

-bi kere sevgili faraday ne arıyosun sen orchid istasyonunun yapımında?
-bu jack niye güveniyor bu kadar ben'e? biraz temkinli olur di mi insan?
-bu hurley sorunlu bi herif lan.
-2.bölümün sonunda ben'in yanına gittiği yaşlı kadın kim ola ki? gözüm bi yerlerden ısırdı sanki ama du bakalım.
-desmond ve penny'si çocuklarına charlie'nin adını vermişler. çok takdir ettim. desmond bu bi başka tabii.
-charles widmore 1950 lerdeki the otherstan imiş. buna çok şaşırdım bak.
-desmond daniel faraday'in annesini bulucam diye ortalığı karıştıracağa benziyor. bekleyelim görelim.
-john locke meğer 2 yıl önceden gidip doğacağını haber vermiş de onun için çocukluğunda ziyarete gelmiş 567345638 yaşındaki richard alpert. ben de birine gidip 2 yıl sonra doğucam desem? çok özendim lan.
-oceanic yeterdi, ajira da nesi?
-orchid'e giderken parlamayla botları kaybolsaydı da yüzerken hem jin i hem fransızları bulsalardı ya.
-sun jin'in yaşadığını öğrenince ben'i öldürmekten vaz mı geçer ki? geçmez. geçmemeli.
-claire her an her yerden "dey tuğk may beyğbi" diye çıkabilir. benden söylemesi.
-bu ben'de de adada doğan çocuklara baba olma aşkı var. ne iyi niyetli adam aslında?
-danielle rousseaunun gençliğini de gördük ya bi garip.

edit: benjamin'in yanına gittiği yaşlı kadını da çıkarttım. desmond'a geleceği değiştiremeyeceğini söyleyen bi de yüzüğü satmayan kadın. çıkarttım çıkartmasına da ne alaka lan?

edit2: bir şey daha fark ettim; charles widmore'un odasındaki tabloda da namaste yazıyor. hani şu istasyonların tanıtım filmlerindeki herifin söylediği namaste.

--spoiler--

bu nası dizi lan? nası bi kurgudur yareppim? dallas'a çevirdiler vallahi kimin eli kimin cebinde o da belli değil.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026