bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl4
- sevilen hitap şekilleri5
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- kanadalı ünlüler10
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay3
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- sabahları nefret edilen şeyler19
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- güne almanca bir cümle bırak4
- pipinin ortasında kıllar çıkması4
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması6
- ikinci abdülhamid abartılmış bir balondur2
- gülsen tuncer2
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma2
- sabahları sevilen şeyler8
- bin entry girmek2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- iç sıkıntısı7
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- anın görüntüsü24
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- vermio4
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- trabzonspor'un thomas reis ile anlaşması2
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- gocu38
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- ana haber bülteni2
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- g i l d e d l i l y27
- iblis'in sesini duymak11
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- yazarların fobileri20
motora bağladım 4 gündür aralıksız (abartmıyorum) dinliyorum.bi sarkı bu kadar güzel olur.ağzına sağlık bilgin abi:
kim ne dedi kim ne yedi kim ne verir acaba sana kime ne ki içinideki kine kanıp yakma ki yanma kalmasada sabır atına bin evine git gelmesede katır devletin parası deniz denizde boğulan biziz bizi keriz yerine koyan kim ise aga deriz birisi gider ötekisi yerine gelir esiriz hepimiz yere bi kilim sereriz üşürüz birimiz için ölürüz hepimiz için ödül yok hepimiz için ölüm baki kimi aç kimi tok kim neye hakim bir başkasında bişey yok ipe sapa gelmez düşüncelerinin sonu şok bahçeler yok mayın tarlaları var bütün çileyi çekecek olan gene analar savaşı bitirin katılın yarışa hadi vakit dar bana anahtarı verin açılsın şu kapılar
Nakarat
paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos
ateş etme kes
maşasımısın birinin yoksa paşasımısın cok sekiyosun bitarafada panik akıyo bi sürü kişi iş arıyo boşuna iş açıyo başına ne kaşa nede göz yaşına bakılıyo ki kara kara düşün yok işin bu ne biçim iş silahı satana para ateş edene yararı mermi yiyenin yarası birilerine yarıyo o birileride yeni hedefe müşteri arıyo parası olana bol sipanisi ona bi kol sen hedefine varamadın sana yeni bi yol gerekiyo bu senede savaş geziyo kol yeni rekorlar kırılacak sen eminol karaciç olamadı kelebek archwitz beleni bu hep aynı gelenek sert mi bu tavrım taştı sabrım taş yar başını tek başına kaldın
Nakarat
dizi karakterleri yönetiyo sizi benim işim gerçekle müzik ya da fizik sade laf edenede at bir çizik vede badeyi içip sapıtana yazık o ne ki çığlıklar heryerde çocukların savaşı başlatıp kaçıp gidenlere bakın gözü sakın yeni zaman yeni çağ yeni nesil acaba nereye gidiyo belkide yolun sonuna panik yok uyanık olun yeter gençler insan ayırmadan herkese el ver belkide gelecek gün bitecek dertler sert olur hayat ama yetecek kalpler paydos olmadı daha paolon beat birde ilham haydi ayağa
Nakarat
paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos
ateş etme kes
kim ne dedi kim ne yedi kim ne verir acaba sana kime ne ki içinideki kine kanıp yakma ki yanma kalmasada sabır atına bin evine git gelmesede katır devletin parası deniz denizde boğulan biziz bizi keriz yerine koyan kim ise aga deriz birisi gider ötekisi yerine gelir esiriz hepimiz yere bi kilim sereriz üşürüz birimiz için ölürüz hepimiz için ödül yok hepimiz için ölüm baki kimi aç kimi tok kim neye hakim bir başkasında bişey yok ipe sapa gelmez düşüncelerinin sonu şok bahçeler yok mayın tarlaları var bütün çileyi çekecek olan gene analar savaşı bitirin katılın yarışa hadi vakit dar bana anahtarı verin açılsın şu kapılar
Nakarat
paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos
ateş etme kes
maşasımısın birinin yoksa paşasımısın cok sekiyosun bitarafada panik akıyo bi sürü kişi iş arıyo boşuna iş açıyo başına ne kaşa nede göz yaşına bakılıyo ki kara kara düşün yok işin bu ne biçim iş silahı satana para ateş edene yararı mermi yiyenin yarası birilerine yarıyo o birileride yeni hedefe müşteri arıyo parası olana bol sipanisi ona bi kol sen hedefine varamadın sana yeni bi yol gerekiyo bu senede savaş geziyo kol yeni rekorlar kırılacak sen eminol karaciç olamadı kelebek archwitz beleni bu hep aynı gelenek sert mi bu tavrım taştı sabrım taş yar başını tek başına kaldın
Nakarat
dizi karakterleri yönetiyo sizi benim işim gerçekle müzik ya da fizik sade laf edenede at bir çizik vede badeyi içip sapıtana yazık o ne ki çığlıklar heryerde çocukların savaşı başlatıp kaçıp gidenlere bakın gözü sakın yeni zaman yeni çağ yeni nesil acaba nereye gidiyo belkide yolun sonuna panik yok uyanık olun yeter gençler insan ayırmadan herkese el ver belkide gelecek gün bitecek dertler sert olur hayat ama yetecek kalpler paydos olmadı daha paolon beat birde ilham haydi ayağa
Nakarat
paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos