bugün

22 nisan 2023

bir ramazan bayramının ikinci günüdür.

büyük seçimlere yaklaşık 22 gün kalmıştır. güzel bir tatil günüdür çünkü ertesi günü de tatildir. havalar artık ısınmaya başlamış, yaz göz kırpmaktadır.

saat öğlen 12,30 sularında bu entry girilirken evde herkes daha hala uyumakta, ben ise yeni motivasyonla hayata tutunmaya çalışıyorumdur. ingilizcemi geliştirmek için çalışmaya devam ediyorum. liposuction için birçok yorum okudum. korkuyorum ama yaptıracağım sanırım .

aziz sancar gibi günde 18 saat çalışmak istiyorum. gece gündüz full konsantre çalışmak istiyorum. bu hayata ancak böyle tutunabilir, kaybolan zamanı telafi ederim. belki de çalışırken de kaybolan zamanı asla telafi edemem bilmiyorum. ama bu hayata bence çalışmak için geldik. dünyaya ya da ahirete. çalışan, cesur olan kazanacak her iki tarafı da.

30 yaşıma şurada 1.5 ay kalmışken hayatı hala nasıl yaşamam gerektiğini bence tam bilmiyorum ama tek bildiğim şey bol bol gez ve gezmediğin zamanlarda bol bol çalış. asla boşa geçirme. çünkü hayat boşa geçirilecek kadar önemsiz değil. hayatı ciddiye almayı hepimizin öğrenmesi lazım. hayat büyük bir ciddiyetle yaşanmalı, boşa geçirilmemeli bence.

en büyük handikapım müzik. çok seviyorum dinlemeyi ve beni ciddi manada oyalıyor. sanırım bunu da sınırlamam lazım. büyü be artık hakan11.