bugün

16 nisan 2023 trabzonspor beşiktaş maçı

Mert Günok'un bir puanı kurtardığı maç oldu. Uğurcan da yine Beşiktaş görünce devleşti. Ama Trabzon daha fazla pozisyona girdi, daha iyi oynayan taraftı.

Oyuncu kalitesi öne çıktı. Markovic masuaku'ya, trezeguet onur bulut'a üstün geldi.

Bu gibi maçlarda rosier'nin formda olduğu zamanda yaptığı ekstra işleri arıyor insan. Onur hücum anlamında o boşluğu dolduramıyor ama biliyoruz ki Lazrail onur bulut'u ciddi bir hata yapmadan kesmek istemeyecek.

Ghezzal kötü oynadı oyundan çıkarmak doğru karardı ama redmond'ı sağa çekebilir veya top kullanmayı bilen kerem atakan'ı sağa atabilirsin. Oraya Muleka'yı atmak yanlış bir hamileydi.

Muleka sağ açık değil. Bunu artık dağlara taşlara yazmak istiyorum. Bu adam ceza sahası içinde ikinci forvet olarak, aboubakar'dan doğacak boşluklarda etkili olabilecek bir adam. Bu şekilde oynatmayacaksanız adamcağıza boşuna işkence etmeyin, ben onun yerinde olsam sağ açık oynatmak istediklerinde kabul etmez olay çıkarırım.

Marc Bartra oyuna girdikten sonra Trabzon oyuna ağırlığını koydu. Bartra oyuna girdikten sonra Larsen'in verdiği açıkları vermedi, Markovic de defansif görevlerinden kurtulunca Masuaku'nun üstüne daha rahat gitti, hücum görevlerine daha rahat odaklandı. Şahsen Beşiktaş tandeminde colley yerine Bartra'yı görmeyi tercih ederim.

N'koudou beyinsizliğiyle göz kamaştırdı bu akşam. Çok çalıştı Trabzon gol atabilsin diye ama başaramadı.

Kısacası cenk ve amir'in yokluğu ve ghezzal'ın formsuzluğunda trabzon'un iyi alan daraltarak Beşiktaş'a pek fırsat vermediği, yakaladığı fırsatları da Mert'in iyi performansı nedeniyle değerlendiremediği maç oldu.

Eyyorlamam bu kadar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.