bugün

deniz arman

bu akşam tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşamış olan haber spikeri. antalya'daki bisiklet yarışlarında kaza geçirmiş ve kafasını kaldırıma çarparak yaralanmış bir bisikletçinin haberini yayınladıktan sonra, acı dolu bir ifadeyle ekrana bakmış ve aynı acı dolu ifadeye sahip ses tonuyla şöyle bir diyaloğun temellerini atmıştır:

d.a- evet sayın seyirciler.. henüz gencecik, henüz 19 yaşındaki* yusuf, şu anda yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. şimdi kaza anında yusuf'un yanına ilk koşan kişi, yusuf'un annesi, hattımızda ve ondan yusuf'un son durumu hakkında bilgi alacağız. aloo?

y.a*- alo?

d.a- efenim iyi akşamlar.. henüz 19 yaşındaki yusuf'un geçirdiği kazadan dolayı hepimiz çok üzgünüz. inşallah en kısa zamanda geçecek biz buna tüm kalbimizle inanıyoruz. yusuf'un durumu nasıl acaba?**

y.a- valla efendim yusuf çok iyi. şu anda tehlikeyi atlattı, kendine de geldi, konuşuyoruz da onunla, iyileşti yani biz şu anda çok mutluyuz.

d.a- ııımm...** evet efendim biz çok mutlu olduk gerçekten şimdi yusuf'la konuşabilir miyiz bıdı bıdı...

hadi tamam.. rating derdiniz var anlarım, haberin izlenebilirliği için sinekten yağ çıkarırsınız anlarım da o ses tonundaki hayal kırıklığı, üzüntü, bi bozulma belirtisi filan nedir arkadaş? utanmasan yusuf yoğun bakımdan çıktı, ölmedi diye ağlayacaktın.. ayıptır yahu.