bugün

internette kadın taklidi yapmak

90ların sonunda 146 ile irc e bağlandığımızda konuştuğumuz kızların %80 inin erkek olma ihtimali yüksekti, hatta belki bazılarını biliyorduk da, ama konuşması güzeldi. internetle buluşmanın ve rahatlıkla istediğimiz kıza yazmanın verdiği keyf başkaydı. zaten profil fotosu vs. gibi bir imkan yoktu. fotoğrafı varsa taratacak da atacak da, 46kbs hızla on dakka da inecek de, kim uğraşacak, adam yazıyordu özelliklerini, 18 f istanbul, miss. boyunu kilosunu kaşını gözünü tarif ediyordu, al sana hayalindeki kız.. güzeldi.

sonra 2000ler oldu. o zamanlar üniversitede icq üzerinden kız olarak yazıştığım erkekler oldu, fakat flört için değil, o zamanlar hacklemek, bir şekilde karşı tarafa trojan atmak için harika bir yöntemdi. windowsun uzantıları göstermediği, örneğin exe yerine ceyda(alt0621 ile boşluk karakteri oluyordu zannedersem 3-5 boşluk.jpeg) yazıyordun, gösterilmeye izin verilen karakter sayısından sonrasına üç nokta koyyordu windows, adam exe yi görmüyordu ve fotoğraf sandığı dosyaıy indirdikten sonra çift tıklayıp açmaya çalışıyordu. sonra açılmıyor filan diyordu. trojan yüklenmiş bilgisayar bağlantıya hazırdı. sub7 ile bağlanıp eğleniyorduk. çocuk kıllanmasın diye sonradan internettenb ulduğumuz bir fotoğrafı da atıyorduk ha o açılmadı mı, bozulmuş herhalde, albunu kullan şeklinde. zaten icq ip yi gösterdiği için tık içerideyiz.. harikaydı..

sonra msn çıktı, cam açıldı, bu işler bitti derken, sözlükler boy verdi.. burda karıyım diye takılan en az 20 erkek vardır, belki de 50... var öyleleri