bugün

survivor 2022

Nisa'nın %40'lık perfonmansıyla şampiyon olmasıyla izleyicilerin isyan bayrağını çektiği yarışma.
Hak etti mi diye soracak olursanız, kesinlikle hak etmedi, ancak neden ve nasıl şampiyon olduguna dair düşüncelerimi yazacak olursam:

Öncelikle Nisa'nın kitlesi hali hazırda oldukça inatçı ve kararlı bir kitleydi. Ama herşeylerini ortaya koyacak kadar kararlılardı.

Üstüne üstlük diğer fanların Nisa'nın yaptığı en ufak bir şeyi diline dolayıp acımasızca linç etmesi işleri daha da kızıştırdı ve çirkinleştirdi.
Nisa'nın bir kere bench'te uyuyakalması yüz yıllık olay oldu, hatta kıza 'Prag Kezbanı' lakabı takıldı.
Hal böyle de olunca zaten inatçı olan kitlenin ona daha da sahip çıkmasına yol açtı. Bundan dolayı sırf sms'e 27 bin lira harcayan bile oldu, bu parayla kralından bir tur yaparsın.

Nisa'ya yüklenen arkadaşlar, kusura bakmayın ama bu sizin eseriniz.
Belki perfonmansı bu kadar kötü olan birisinin ilerlemesine isyan etmekte bir yere kadar haklı olabilirsiniz ancak bunu yaparak Adem'e, Batuhan'a veya Nagihan'a destek olmanız gerektiği yerde köstek oldunuz.

Ayrıca 6 ay süren bir yarışmayı kan davası haline getirmenin anlamı neydi veya varınızı yoğunuzu buna yatırmanın? Bu kadar mı hayatsızsınız siz?

Acun, sana da gelecek olursam, sosyal medyada şöyle bir gezin bakalım. Ama hakkaten bir gez. Bak bakalım insanlar mutlu mu?
Perfonmans gösterenlere tam anlamıyla bir güvence vermezsen, oradaki herkesin kaderini sadece sms'e bağlı tutarsan insanlar veryansın eder. Bir de halkın nabzını tutmak diyorsun da coğunun bırak sms atmayı, ekmek alacak parası yok, parayı verenin düdüğü çaldığı bir sistemde bana adaletten halktan bahsetme çok komik duruma düşersin.