bugün

her şeyin ters gitmesi

Çok enteresan bir hadisedir. Adeta bilinçli bir güç seninle alay edercesine olabilecek en ufak şeyleri dahi olumsuz hale getirir. Ne yapsan bu gidişat değişmez. Teslim olmaktan başka yol yoktur. Sadece değişme zamanı gelince değişir. onu da sen belirleyemez ve bilemezsin.

Misal 2 sene süren karanlık döngülere sahibim. 2 sene her şey bok gibi gidiyor sonra 1 sene mola veriliyor. olaylar toparlanıyor falan ama bir halta yarayacak sonuç da vermiyor tabi bu mola senesi. Tanrı yahut şeytan belki de evren artık her ne ise bu işi organize ediyor ve bunun hesabını ödemeli. Artık bu kadar bariz, göstere göstere alay edilmez.

Buradan dalga geçen yetkiliye sesleniyorum:

Senin oyununu çözdüm. Bariz şekilde insanlarla dalga geçmekten hoşnut olacak kadar düşük kalibreli bir oluşumsun. yüreğin varsa karşıma çık derdim ama ne arar sende o yürek? Eminim oturduğun o köşenden beni izleyip adeta bir avel gibi gülüyorsundur. Ben gülmüyorum. Dokunma artık olasılıklarıma, dokunma artık bana ve yaşantıma. Eğer bir işimi daha ters götürürsen, ufacık bir şey bile bir kere daha ters giderse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben wise old man çeker vururum seni anlıyor musun? Vururum ve arkama bakmam bile.