bugün
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması3
- hep kendini suçlamak9
- havalar da ısındı9
- sigarayı tersten yakmak4
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak5
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar5
- güne bir şarkı bırak6
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- türkçe ezana kuduran türk3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yalnız yaşamak12
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek2
- araplaşmış türkler2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- sadece bayan entrylerini okumak5
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- ona bir şey söyle17
- superman rolünü oynayan kişiler2
- uysaljakoben11
- vazgeçmek3
- çekyat kanepe kaplatma4
- iyi bakalım4
- hangi manifest kızısın8
- pizzanın kenarını yememek4
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- wp hesabını silmek2
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- hazır mantı4
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- götü büyük kadın2
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- eşek sucuğu3
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- hayatımın özeti3
- en son ne aldınız5
- kahvede muhabbet etmek3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- namus takıntısı olan erkek17
- tanga neden giyilir11
türkiye'nin toplam 7 sporcuyla katıldığı spor organizasyonu...
7 sporcu ile sıfır çektik yine ne yazık ki...sıfıra sıfır elde var sıfır.
bizi kıskanan almanya, madalya sıralamasının zirvesinde.
görsel
ülkemiz 4 mevsimin yaşandığı, harika bir coğrafyaya sahip.
üstelik kış şartlarını da her zaman iliklerimize kadar hissediyoruz. ama buna rağmen kış olimpik sporlarında yarışacak, dereceye girecek bir sporcu yetiştiremedik bunca yıldır.
neden?
çünkü kış sporları ülkemizde zengin züppelerinin kendilerini tatmin edip çevresine hava atmakta kullandıkları bir eğlence olmaktan öte geçemedi.
bunu bir türlü aşamadık.
misal, bir üniversite öğrencisi kayak takımlarını alıp kartepe'ye, uludağ'a gidemiyor.
bir kere bir üniversite öğrencisi kayak takımı alamıyor, kayak takımı alsa, botunu, pantolonunu, montunu, gözlüğünü alamıyor.
kış sporlarını yapmak için kullanılacak malzemeler son derece pahalı...
yani 84 milyonluk, 780 bin kilometrekarelik bir ülke olarak kış sporlarına bir türlü yakın olamadık.
hoş sanki yaz olimpiyatlarında çok başarılıyız da, kış olimpiyatlarını eleştiriyoruz.
ülke olarak her alanda olduğu gibi sporda, özellikle olimpik sporlarda tel tel dökülüyoruz.
insanların amacı, iyi, konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek değil, evvela aç karnını doyurmak, hayata tutunmak malesef. bu yüzden de olimpik sporlarda ileriye gitmek yerine, her geçen gün birkaç basamak daha alta gidiyoruz.
hepimiz kızakla kaymadık mı?
bir kızakçı bile yetiştiremiyor muyuz şu ülkede;
görsel
ömründe kar görmemiş jamaika'nın bile kızak milli takımı var. hem de ne takım, efsane...
(bkz: jamaika kızak milli takımı/#38853787)
peki ya, uludağ'da, kartalkaya'da kayak yapan zengin züppeleri.
içinizden hiçbiri neden slalom yarışmalarına katılamıyor senelerdir?
görsel
yahu, hadi her şeyi geçtim, bir kadın bir erkek sporcumuz yok mu şöyle buzda dans yapacak?
görsel
koca ülke olarak bunu da mı yapamıyoruz?
ama bir kadın bir erkek buzda dans etse, linç edilir bu ülkede.
günlerce tartışma konusu olur, diyanet işleri başkanı bile fikir beyan eder caiz değildir diye, buzda dans yapacak sporcularımıza imam nikahı kıymak gerekir diye tartışıp dururuz...
velhasılı kelam, imrenerek izliyorum pekin 2022 olimpiyatlarını.
adamlar daha 2008 senesinde yaz olimpiyatlarını yaptılar pekinde, 2022'de de kış olimpiyatlarını düzenliyorlar. biz de daha düne kadar utanmadan, arlanmadan yüzsüzce olimpiyatlara talip oluyorduk. iyi ki vermediler bize olimpiyatları...vermesinler de zaten. türkiye olimpik bir ülke değil, siyasal islamcı yarrak kafalı bir ülke çünkü...
#spor
7 sporcu ile sıfır çektik yine ne yazık ki...sıfıra sıfır elde var sıfır.
bizi kıskanan almanya, madalya sıralamasının zirvesinde.
görsel
ülkemiz 4 mevsimin yaşandığı, harika bir coğrafyaya sahip.
üstelik kış şartlarını da her zaman iliklerimize kadar hissediyoruz. ama buna rağmen kış olimpik sporlarında yarışacak, dereceye girecek bir sporcu yetiştiremedik bunca yıldır.
neden?
çünkü kış sporları ülkemizde zengin züppelerinin kendilerini tatmin edip çevresine hava atmakta kullandıkları bir eğlence olmaktan öte geçemedi.
bunu bir türlü aşamadık.
misal, bir üniversite öğrencisi kayak takımlarını alıp kartepe'ye, uludağ'a gidemiyor.
bir kere bir üniversite öğrencisi kayak takımı alamıyor, kayak takımı alsa, botunu, pantolonunu, montunu, gözlüğünü alamıyor.
kış sporlarını yapmak için kullanılacak malzemeler son derece pahalı...
yani 84 milyonluk, 780 bin kilometrekarelik bir ülke olarak kış sporlarına bir türlü yakın olamadık.
hoş sanki yaz olimpiyatlarında çok başarılıyız da, kış olimpiyatlarını eleştiriyoruz.
ülke olarak her alanda olduğu gibi sporda, özellikle olimpik sporlarda tel tel dökülüyoruz.
insanların amacı, iyi, konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek değil, evvela aç karnını doyurmak, hayata tutunmak malesef. bu yüzden de olimpik sporlarda ileriye gitmek yerine, her geçen gün birkaç basamak daha alta gidiyoruz.
hepimiz kızakla kaymadık mı?
bir kızakçı bile yetiştiremiyor muyuz şu ülkede;
görsel
ömründe kar görmemiş jamaika'nın bile kızak milli takımı var. hem de ne takım, efsane...
(bkz: jamaika kızak milli takımı/#38853787)
peki ya, uludağ'da, kartalkaya'da kayak yapan zengin züppeleri.
içinizden hiçbiri neden slalom yarışmalarına katılamıyor senelerdir?
görsel
yahu, hadi her şeyi geçtim, bir kadın bir erkek sporcumuz yok mu şöyle buzda dans yapacak?
görsel
koca ülke olarak bunu da mı yapamıyoruz?
ama bir kadın bir erkek buzda dans etse, linç edilir bu ülkede.
günlerce tartışma konusu olur, diyanet işleri başkanı bile fikir beyan eder caiz değildir diye, buzda dans yapacak sporcularımıza imam nikahı kıymak gerekir diye tartışıp dururuz...
velhasılı kelam, imrenerek izliyorum pekin 2022 olimpiyatlarını.
adamlar daha 2008 senesinde yaz olimpiyatlarını yaptılar pekinde, 2022'de de kış olimpiyatlarını düzenliyorlar. biz de daha düne kadar utanmadan, arlanmadan yüzsüzce olimpiyatlara talip oluyorduk. iyi ki vermediler bize olimpiyatları...vermesinler de zaten. türkiye olimpik bir ülke değil, siyasal islamcı yarrak kafalı bir ülke çünkü...
#spor
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar