bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- habire1219
- ellerim bos gonlum hos26
- arif kocabıyık13
- kaan sezyum6
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- sobadan kurtulmak5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- aşk3
- raikagetokatlayan4
- basmane tren garı6
- silvermist9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- vexillarius the slayer8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- renkli rüyalar oteli5
- ben evlendiğimde 51 kiloydum2
- ben geldim naneler15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- gocu36
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- sarapci koala63
- torpille bir yerlere gelenler4
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- kemal kılıçdaroğlu8
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- imbat4
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- mantı8
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- ben sizin anonim11
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- cemaatçi polis3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
yaklaşık yarım saat önce oldum çok ayrıntılı bir şekilde anlatacam ki olmak isteyenler fikir edinsin özel hastahaneye gittim yarın sabah 8 bucukta gel dedi 2 lavman 2 müshil yazdi bu mushilleri verdikleri saatte 1 litre suyun icine koyup iciyorsunuz adamı götten isetiyor lavmanı da dedikleri saatte uyguluyorsunuz hastaneye gidiyorsunuz sizi iceri alıyorlar hemşire bir şort veriyor don dahil herseyi cikariyorsun o şortu giyiyorsun yalnız üst kısım soyulmuyor şortun özelliği su göt kısmında carsaf pecesi gibi bir kısım var normalde kapali doktor isleme baslayinca peceyi kaldırıp başlıyor yani hemşire orami gorecek buramı görecek diye tribe girmeyin sag kola damar yolu aciliyor sol kola tansiyon aleti ve sol bas parmaga nabiz ölçen birsey takiliyor doktor geliyor solunuza tataf donuyorsunuz anestezici bayiltiyorum diyor damara veyaz bir sıvı enjekte ediyor zaten daha yarıya gelmeden sarteller tamamen kapanıyor gozunuzu bir açıyorsunuz dinlenme yatagindasiniz pantolon don ve telefonu da yaniniza birakmislar ustunuzde hala bir örtü var yani yine bir yeriniz gorunmuyor sonra hemaire geliyor 10 dk dinlen sonra kalakabilirsin diyor kalkiyorsun üstünü giyiyorsun doktor geliyor sana sonucu soyluyor sonra basıp gidiyorsun ben en çok oramizi buramizi millete gösterecez tripleriyle girmiştim başımdaki hemsire bile birsey gormuyor yani ondan dolayı rahat olun islem sirasinda da derin uykudasiniz zaten tek sıkıntı içtiğiniz musiller götten isetiyor sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar