bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- ragnar rockefeller38
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- gocu'ya yazdığım şiir3
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- gocu meme ucu5
- millete gay guy diyenler2
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- tuzlu fıstık3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- bir amaca hizmet etmek2
- lahmacunun yanında ne içilir10
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- günün şiiri12
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- üstad dostoyedisiki2
- 2026 dünya kupası20
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- dünya16
- futbol16
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- doa3
- norveç5
- brezilya6
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- gürsel tekin8
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
Karanlık bir yolda sürüyordu arabayı Özgür. Tek gördüğü şey ay ışığı ve farların ışığı, araba bile tek tük geçiyordu yanlarından ve sadece rüzgârın sesi vardı. Yolun çevresindeki ormandan bile bir ses gelmiyordu.
Özgür, böyle kendi halinde sürerken, arkadan bir ses duydu. Göz ucuyla baktığında Elif'in yanına geldiğini gördü. Elbisesini çıkartmıştı Elif, elinde ince bir battaniye ile özgür'ün yanındaki koltuğa oturdu. Ve elindeki battaniye ile de üzerini örttü. Özgür takılmadan edemiyordu.
Arkada kızıl saçlı beyaz tenli bir dişi kurt ve Lara varken, sen buraya mi geldin cidden, diyordu Elif'e gülerek. Elif ise gülerek, döverim bak diyordu. Arkasından ise, içindeki vahşi kurt, özgür ortaya çıkmış artık diye ekledi. Özgür, gülümsedi. Biliyorsun her şeyi, fakat beklemediğim bir anda tamamiyle serbest kaldı. Senin kadar ben de şaşırdım bu dönüşüme. Elif, benliğini keşfetmişsin önemli olan bu ortağa çıkışı da tam özgüre göre oldu dedi gülümseyerek.
Özgür Elif'e, sen de değişmişsin ama, baksana arkada kızlar varken gelip burada benimle sohbet ediyorsun diyordu... Elif gülerek, bak kaşınma diyordu hafifçe omzuna doğru vurarak. Özgür de eşlik etti gülmesine ve bir elini Elif'in boynuna atıp, dönüşümü gördükten sonra korkmuyor musun yanımda oturmaya, gücümü gördün, kontrolsüz olduğumu da. Elif ise hiç korkmadan sakince, bana bir şey yapmayacağıni biliyorum sadece dedi. Özgür de elini indirdi ve gülümseyerek onu onayladı.
Özgür, peki sen? Dedi Elif'e. Elif, peki ben ne? Dedi. Sen kendini, kendi benliğini keşfetmeyecek misin diye sordu. Elif sessiz kaldı, başını özgür'ün omzuna koydu koltukta uzandı. Bilmiyorum dedi özgür'e. Bunu istiyor muyum onu da bilmiyorum dedi. Özgür ise gülümseyerek, bana kalırsa senin dönüşümünde başlıyor dedi. Bu gittiğimiz yol, gittiğimiz yer öylesine bir yer değil. Vardığımız zaman bunu göreceksin diyordu. Elif ise gülümseyerek biliyorum ve güveniyorum dedi.
Birbirlerine tebessüm eşliğinde bakarlarken, Özgür karavanı gidecekleri yerin çok yakınında bir noktada kenara çekti, farları da kapattı, kontağı da kapattı...
Özgür, böyle kendi halinde sürerken, arkadan bir ses duydu. Göz ucuyla baktığında Elif'in yanına geldiğini gördü. Elbisesini çıkartmıştı Elif, elinde ince bir battaniye ile özgür'ün yanındaki koltuğa oturdu. Ve elindeki battaniye ile de üzerini örttü. Özgür takılmadan edemiyordu.
Arkada kızıl saçlı beyaz tenli bir dişi kurt ve Lara varken, sen buraya mi geldin cidden, diyordu Elif'e gülerek. Elif ise gülerek, döverim bak diyordu. Arkasından ise, içindeki vahşi kurt, özgür ortaya çıkmış artık diye ekledi. Özgür, gülümsedi. Biliyorsun her şeyi, fakat beklemediğim bir anda tamamiyle serbest kaldı. Senin kadar ben de şaşırdım bu dönüşüme. Elif, benliğini keşfetmişsin önemli olan bu ortağa çıkışı da tam özgüre göre oldu dedi gülümseyerek.
Özgür Elif'e, sen de değişmişsin ama, baksana arkada kızlar varken gelip burada benimle sohbet ediyorsun diyordu... Elif gülerek, bak kaşınma diyordu hafifçe omzuna doğru vurarak. Özgür de eşlik etti gülmesine ve bir elini Elif'in boynuna atıp, dönüşümü gördükten sonra korkmuyor musun yanımda oturmaya, gücümü gördün, kontrolsüz olduğumu da. Elif ise hiç korkmadan sakince, bana bir şey yapmayacağıni biliyorum sadece dedi. Özgür de elini indirdi ve gülümseyerek onu onayladı.
Özgür, peki sen? Dedi Elif'e. Elif, peki ben ne? Dedi. Sen kendini, kendi benliğini keşfetmeyecek misin diye sordu. Elif sessiz kaldı, başını özgür'ün omzuna koydu koltukta uzandı. Bilmiyorum dedi özgür'e. Bunu istiyor muyum onu da bilmiyorum dedi. Özgür ise gülümseyerek, bana kalırsa senin dönüşümünde başlıyor dedi. Bu gittiğimiz yol, gittiğimiz yer öylesine bir yer değil. Vardığımız zaman bunu göreceksin diyordu. Elif ise gülümseyerek biliyorum ve güveniyorum dedi.
Birbirlerine tebessüm eşliğinde bakarlarken, Özgür karavanı gidecekleri yerin çok yakınında bir noktada kenara çekti, farları da kapattı, kontağı da kapattı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar