bugün

paramolsun com

internetten görev yaparak para kazanmanızı sağlayan bir servis. yaklaşık üç aylık olduğunu düşünüyorum çünkü hiçbir yerde hakkında bilgi bulunmuyor.

sosyal medya üzerinde takip beğeni servislerine hizmet veriyor. siz de hizmeti para karşılığı yapıyorsunuz. görevler arasında hikayelere bakmak, profillere girmek, video izlemek, beğeni yapmak gibi gibi sonsuz görev havuzundan en kazançlısını seçip görevi yerine getiriyorsunuz. görevi tamamladığınızı kanıtlamak için de ekran görüntüsü alıp sisteme yüklüyorsunuz. siteye ilk girdiğinizde kendisini tanıtıyor ve hesap alırken her şey oldukça açıklayıcı şekilde anlatılmaya çalışılmış.

sadece instagram da değil. linkedin, clubhouse, twitch, reddit ve benzeri pek çok sosyal medya sitesine görev verilmiş.
buna ek olarak kendiniz de özel görev oluşturabiliyorsunuz ancak ödeme koşulları nedir bilmiyorum.
ve elbette görev yapacak hesaplarınızı kullanabilmeniz için belli koşullar gerekiyor. profil fotoğrafı gönderi ve takipçi sayısı gibi.

sitenin ve facebook'taki yorumlarda söylenenlere göre ayda 600 ile 1000 tl arasında ek gelir sağlamak mümkün. işiniz yoksa veya boş vaktiniz varsa bence ekstra gelir için düşünülebilir. kullanıcı sayısı arttıkça kazanç düşer mi diye korkmaya gerek yok zira sosyal medya işlerinde ne kadar çok beğeni = o kadar çok kazanç o sebeple bilinmesinde de bir sakınca görmüyorum.

android uygulaması da mevcut.

link: https://paramolsun.com/register?ref=152575