bugün
- beyazsemsiyeliyabanci38
- haysenin1212
- yorgun mermi23
- gammazlama yapmamak10
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım7
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- bu köyden olsam ne olacak7
- toplu taşıma2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi2
- satranç haram yasaklansın2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- omurgasız tekerlek5
- en gey özelliğiniz15
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- gina carano13
- yapay zeka moderatörü14
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sydney sweeney'in memeleri2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- kavgacı yazarlar3
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- diamond bosphoruss denen yazar7
- kilis2
- baba olmak istemeyen erkek4
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- isimsiz orospu çocukları3
- melis sezen'in memeleri3
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- sözlüğün kırbacı8
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- karton toplayan çocuk4
- katatespizartmasi15
- m r e r e c t o2
- buddy dude17
- koç holding binalarına saldırı2
- en son ne yediniz12
- gocu bak bi3
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- mocu4
- 7 haziran 2026 otokoç binasına silahlı saldırı2
- taciz başkan fenerbahçe şampiyon2
birkaç gün sonra yapacağım eylemdir. pek hissettirmemeye çalışıyorum, -ki uzun zamandır böyle- aslında içim hiç rahat degil. evet seviyorum, evet bir ömrü geçirebileceğim, beni çok seven, her şeyi ile hayatı paylaşabileceğim, iyi bir anne, iyi bir eş olabilecek 'o' kişiyi bulduğumu düşünüyorum. her şey çok güzel, her şey iyi gidiyor, her şey ayarlandı ve birkaç gün var dügüne. ancak hala ona söyleyemediğim ve kendime de zor itiraf edebildiğim bir gerçek var ki, biz hiçbir zaman tam anlamıyla olamayacağız. her zaman bi olmamışlık, yarım kalmışlık, eksiklik var olacak. dindar bir insan değilim kesinlikle, hatta doğru düzgün bir din ve tanrı inancım da yok. ama hani 'helali olmak' diye bir kavram var ya; o hiçbir zaman helalim olamayacak benim…
bu konu er ya da geç basımıza bela olacak. ne yaptım ise aşamadım; lanet olsun bu coğrafyaya ve bu kültüre. hatta kendi beynime de lanet olsun ama yok, ben yapamayacağım. bir yerde kafama vurmaya başlayacak, aklıma gelecek ve çok derin sorunlar yaşayacağız. o da sonunda pes edecek, bir yere kadar sabredebilir tabii, çok normal…
neden böyle oldu bilmiyorum, esasında birkac kez bırakmayı denedim, ama olmadı ne yapabilirim.. çünkü seviyordum. her şeye rağmen yaşanması gereken bir yol olduğunu sezdigim icin geldim. ama bitecek biliyorum… yani bir yerde patlak vereceğini ve sonunda pes edip onu bırakacağımı bile bile yapıyorum bunu.
çok yazık…
bu konu er ya da geç basımıza bela olacak. ne yaptım ise aşamadım; lanet olsun bu coğrafyaya ve bu kültüre. hatta kendi beynime de lanet olsun ama yok, ben yapamayacağım. bir yerde kafama vurmaya başlayacak, aklıma gelecek ve çok derin sorunlar yaşayacağız. o da sonunda pes edecek, bir yere kadar sabredebilir tabii, çok normal…
neden böyle oldu bilmiyorum, esasında birkac kez bırakmayı denedim, ama olmadı ne yapabilirim.. çünkü seviyordum. her şeye rağmen yaşanması gereken bir yol olduğunu sezdigim icin geldim. ama bitecek biliyorum… yani bir yerde patlak vereceğini ve sonunda pes edip onu bırakacağımı bile bile yapıyorum bunu.
çok yazık…
güncel Önemli Başlıklar