bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- en iyi yanık kremi5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- kemal derviş4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- alternatif sözlük arayışı4
- bir gün ölecek olmak6
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- en iyi terapi6
- sokaktaki çocuk sesleri3
- e okul not girme süresinin bitişi2
- ismail kartal9
- leblebi şekeri3
- bugün ne yedin10
- çocukluğun bittiği an2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- uludağ sözlük ai3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- müzik dinlemenin felsefesi5
- günün şiiri7
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- şu anda ne yapıyorsun19
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- güne bir şarkı bırak14
- 2026 dünya kupası11
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- istanbul2
- kaos show2
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- arda güler egosu6
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- 30 lu yaşlar14
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- fokur fokur lubunya kaynaması6
Bu dünyanın ne kadar sikko bir yaşam alanı olduğunu yine defaatle öğrenmiş bulunuyoruz amk. Bir yanda zenginler,
diğer yanda yoksullar.
Dünyada birileri açlıkla mücadele verirken,diğer tarafta sırf vajinası var diye el üstünde tutulan para avcısı kevaşeler gününü gün ediyor amk.
Her gün ,her saniye yeni bir şeyler görüp hayret ediyorum. Her defasında dehşete kapılıyorum. Yaptığım 3-5 zina ve senede içtiğim iki üç yudum alkolle "cehenneme girerim kesinlikle" diye söyleniyorum kendi kendime.
Bir de bunlar var işte. Aslında sadece bunlar da değil daha niceleri var.
Tacizler ,tecavüzler, devasa hırsızlıklar,kendine göre adalet sistemi dizayn edenler,emek hırsızları,işçiyi köleleştirenler,parasına para katanlar,lüks ve şatafat içerisinde yaşayıp kendi halkına din,milliyetçilik,kafatasçılık pompalayanlar,pilavı elle yiyip petrolün içinde yüzüp milyonlarca dolar parayla dünyada söz sahibi olanlar,kripto para gibi bir şey oluşturup kara para aklayanlar,işçi sınıfını ciddi ciddi özellikle gelişmekte olan ülkelerde firavun'un kölelerinden daha beter edenler,din simsarları, sahte şeyhler falan böyle liste uzar gider amk.
Demem o ki işler iyice rayından çıkmış. Allah aşkına bu kadının dünya üzerindeki vasfı nedir?
Sağdan soldan format araklayarak milleti yarak kürek yarışmalarla uyuşturan bir adamın karısı da aynen böyle olurdu. Hoş zaten gelenek gibidir yaptıkları, aldattığı karısına 3-5 kuruş verip susturmuştur bu aklı kıt kadın müsveddesi için. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. Allah sizin ömrünüzden alsın ite köpeğe versin.
diğer yanda yoksullar.
Dünyada birileri açlıkla mücadele verirken,diğer tarafta sırf vajinası var diye el üstünde tutulan para avcısı kevaşeler gününü gün ediyor amk.
Her gün ,her saniye yeni bir şeyler görüp hayret ediyorum. Her defasında dehşete kapılıyorum. Yaptığım 3-5 zina ve senede içtiğim iki üç yudum alkolle "cehenneme girerim kesinlikle" diye söyleniyorum kendi kendime.
Bir de bunlar var işte. Aslında sadece bunlar da değil daha niceleri var.
Tacizler ,tecavüzler, devasa hırsızlıklar,kendine göre adalet sistemi dizayn edenler,emek hırsızları,işçiyi köleleştirenler,parasına para katanlar,lüks ve şatafat içerisinde yaşayıp kendi halkına din,milliyetçilik,kafatasçılık pompalayanlar,pilavı elle yiyip petrolün içinde yüzüp milyonlarca dolar parayla dünyada söz sahibi olanlar,kripto para gibi bir şey oluşturup kara para aklayanlar,işçi sınıfını ciddi ciddi özellikle gelişmekte olan ülkelerde firavun'un kölelerinden daha beter edenler,din simsarları, sahte şeyhler falan böyle liste uzar gider amk.
Demem o ki işler iyice rayından çıkmış. Allah aşkına bu kadının dünya üzerindeki vasfı nedir?
Sağdan soldan format araklayarak milleti yarak kürek yarışmalarla uyuşturan bir adamın karısı da aynen böyle olurdu. Hoş zaten gelenek gibidir yaptıkları, aldattığı karısına 3-5 kuruş verip susturmuştur bu aklı kıt kadın müsveddesi için. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. Allah sizin ömrünüzden alsın ite köpeğe versin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar