bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın7
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- devalüasyon yakın mı9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması7
- mekke anlaşması6
- günlük tutan erkek9
- israil3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek7
- hurdacılık2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- yemek yapmayı bilmeyen kadın5
- anın görüntüsü12
- velvet hanım çay içelim mi6
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- kotor5
- yavrum diye hitap eden erkek7
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı2
- ülkücüleri ciddiye almak3
- ümmetçilerin azerbaycan düşmanlığı2
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- ortega sedat3
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- sezgin tanrıkulu2
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi2
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- kadın yazar çekme başlıkları6
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- mohamed salah ghaly14
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- geldimgittim5
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- şeyhine karısını sunarak evliya olmak2
- başka sözlükten yazarlık teklifi gelmesi2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- türk türk olduğu için soyludur2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kale3112 entry ni beğendi3
- opel astra2
kolera'nın kolostrofobi ep'den öne çıkan etkileyici ve çok hoş bi şarkısı.
Biliyorum bir esinti getirdi dert seni davranmamı beklersin hep tembih ettiğin gibi çok zaman geçti sevdamın buruştu elleri.
Bir tır kiralarsın artık çiğnersin beni, sonradan hatırlarsın kitlemediğin kapılar gibi ben kalktım yerimden.
Herşeyi bırak benle ilgilen hasta numarası yapıyorum bu yüzden, cüceler saklanmayı öğrendi artık korkmuyorlar devlerden,
bilirsin kaplumbağaların kaçma şansı yok evden ben vitrindeki manken, büyü bozulurdu canlanırdım sen beni farketsen
ben deliyim çok uzak diyarlara çıkar yüzümün sonu, dalıp gitme bana diye söylüyorum sana bu arayış neden
yüzün en güzel manzara, adım papatya seviyorum çıkana dek kopardılar beni bu tarlada.
Yüzün sürme oldu çektim hergün gözüme, hüznü en sık soğuk mevsimlerde giydim üstüme,
beni bu kadar önemseme, sıradan bir şairim işte bilmem adı günün ne
ellerinden sihirleri alınmış bir büyücü gibi yalnız kaldım kalemde dinle ölürayak bir şarkı yazdım ikimize.
Ya ben bir fazlalığım ya da var bir fazlalığım acıma yıkıldım ayaklarımdan beni bir vapura bağlayın
okyanus,deniz aştırın,beni ona ulaştırın,pencereden sarkıtın, düşsün gariplere paralarım
ben sevmek sen tarzanca biliyorsun aşkı bu yüzden çok sevdim seni ben.
Ey tertemiz her dilde sev beni sen şiirimin gizli öznesi adını sormasınlar bana söyleyemem benimsin sen.
ikram ettin bana 3 gün düşünüp tek bir cümleyi tanımlarda kalma sevda darmadağan olmak gibi
ben çözülüyordum sen dibi uzaya uzayan buzul gibi yalnız bana ver seni, ben israf etmem zerreni,
çok kavga izim var benim masum değilim sen gibi, sen meleksin süt kokan bebek gibi.
Kapat gözlerini nicedir karanlıktayım, gözümü alıyor farların, seni bir kibrit kutusuna koyup dizelerime sakladım
hüznüyle kibritleri ıslanan kibritçi kızın. Birer birer kavrulacak helvamız,
biz gömülmeden tedirgin ettiğim için seni affet şimdiden pişmanım şiirselliğimden ben.
ilk defa ve son defa istemiyorum aşık olmak bir daha inanmasanda kahramansın bana ve masalıma ya sen peşime takıl ya bana bir katil kirala
anlamı yok sensiz hayatın günah değil ya insan sever,
ateşe ver yak çakmağı Kolo barut yüklü tanker muzafferi sever zafer.
Aslında bir yansımaydın aynaya külle aşığız da cüzzde haleler göründü düştük aşkına
meğer bir filmin etkisinde kalmakmışın sadece
doldurulmuş bir sincap gibi susuyorsun öylece
selam söyle dudaklarından uçan kelebeklere
vitrin mankeniydi gitti geberik gelin de.
Biliyorum bir esinti getirdi dert seni davranmamı beklersin hep tembih ettiğin gibi çok zaman geçti sevdamın buruştu elleri.
Bir tır kiralarsın artık çiğnersin beni, sonradan hatırlarsın kitlemediğin kapılar gibi ben kalktım yerimden.
Herşeyi bırak benle ilgilen hasta numarası yapıyorum bu yüzden, cüceler saklanmayı öğrendi artık korkmuyorlar devlerden,
bilirsin kaplumbağaların kaçma şansı yok evden ben vitrindeki manken, büyü bozulurdu canlanırdım sen beni farketsen
ben deliyim çok uzak diyarlara çıkar yüzümün sonu, dalıp gitme bana diye söylüyorum sana bu arayış neden
yüzün en güzel manzara, adım papatya seviyorum çıkana dek kopardılar beni bu tarlada.
Yüzün sürme oldu çektim hergün gözüme, hüznü en sık soğuk mevsimlerde giydim üstüme,
beni bu kadar önemseme, sıradan bir şairim işte bilmem adı günün ne
ellerinden sihirleri alınmış bir büyücü gibi yalnız kaldım kalemde dinle ölürayak bir şarkı yazdım ikimize.
Ya ben bir fazlalığım ya da var bir fazlalığım acıma yıkıldım ayaklarımdan beni bir vapura bağlayın
okyanus,deniz aştırın,beni ona ulaştırın,pencereden sarkıtın, düşsün gariplere paralarım
ben sevmek sen tarzanca biliyorsun aşkı bu yüzden çok sevdim seni ben.
Ey tertemiz her dilde sev beni sen şiirimin gizli öznesi adını sormasınlar bana söyleyemem benimsin sen.
ikram ettin bana 3 gün düşünüp tek bir cümleyi tanımlarda kalma sevda darmadağan olmak gibi
ben çözülüyordum sen dibi uzaya uzayan buzul gibi yalnız bana ver seni, ben israf etmem zerreni,
çok kavga izim var benim masum değilim sen gibi, sen meleksin süt kokan bebek gibi.
Kapat gözlerini nicedir karanlıktayım, gözümü alıyor farların, seni bir kibrit kutusuna koyup dizelerime sakladım
hüznüyle kibritleri ıslanan kibritçi kızın. Birer birer kavrulacak helvamız,
biz gömülmeden tedirgin ettiğim için seni affet şimdiden pişmanım şiirselliğimden ben.
ilk defa ve son defa istemiyorum aşık olmak bir daha inanmasanda kahramansın bana ve masalıma ya sen peşime takıl ya bana bir katil kirala
anlamı yok sensiz hayatın günah değil ya insan sever,
ateşe ver yak çakmağı Kolo barut yüklü tanker muzafferi sever zafer.
Aslında bir yansımaydın aynaya külle aşığız da cüzzde haleler göründü düştük aşkına
meğer bir filmin etkisinde kalmakmışın sadece
doldurulmuş bir sincap gibi susuyorsun öylece
selam söyle dudaklarından uçan kelebeklere
vitrin mankeniydi gitti geberik gelin de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar