bugün

fırat çakıroğlu

Çözüm süreci denen ihanet sürecinde, pkk'lı bir kırdo xexosu tarafından şehit edilmiş, ülkücü ve atatürkçü yiğit türk gencidir.

Kendisi şehit edilmeseydi, şimdi tarih öğretmeni olacaktı ve öğrencilerine ders verecekti..

Baxçeli denen dinozor, cenazesine bile gitmemiştir bu yiğidin.. And olsun ki seni hiç unutmadık kardeşim.. Sende kimsenin yüreği yok... Uçmağda serap eser'le, eren bülbül'le, neşe alten'le ve diğer şehit türklerle huzur bulursun umarım..

Öşexçi, vandal, terörist kırdoların nasıl bir güce ulaştığının kanıtıdır fırat çakıroğlu.. Bu yiğidin intikamını gün gelecek çıkaracağız..

Not: bazı pkk sempatizanı şerefsiiiiiz solcular, sırf ülkücü diye kendisine hakaret etmektedir.. Neymiş elinde satır varmış.. Karşısındaki it oğlu it de çiçek uzatmıyordu.. Solcu iki yüzlülüğü bunu gerektirir işte.. Eğer fırat solcu olsaydı, kendisine övgüler yağdırırlardı.. Bu solcularla, dinciler kadar yüzsüz ve hain bir topluluk daha yoktur.. Zaten zamanında birlikte iş yapmışlardır.. Fırat'ın kanı ellerindedir yani.. Bu yiğit hâlâ pkk'lıları ve pkk yalayacısı solcuları epey kudurtur.. Nasıl bir korku vermişse artık..

Tinin şad olsun kardeşim.. Rahat uyu..
güncel Önemli Başlıklar